Party virgin - no more!


Tiem, kas brīnās kāpēc ierakstu mazāk pa šo vīkendu - esmu Londonā Notting Hill carnival dēļ. Jup, viens no lielākajiem gada pasākumiem Londonā - pilns ar krāsainiem karnevāla tērpiem, skaļu mūziku un daudz melnas miesas. Bet sīkāk par to - rītdienas ierakstā. Šovakar nedaudz seksīgāks stāsts - Daniēls apmeklē pirmo īsto sexparty.

Saņēmu ielūgumu uz to vēl vairākas nedēļas atpakaļ. Puisis ar ko pārgulēju krietnu laiku atpakaļ ir viens no organizatoriem un izrādās viņš mani atcerējās... (smaids pa visu seju)

Ideja pavisam vienkārša - tiek noorganizēts viens viesnīcas numuriņš un katrs no ielūgtajiem, saņem e-pastu, kurā ir instrukcijas kā nokļūt līdz attiecīgai viesnīcai un telefona numurs uz kuru jāzvana, lai dabūtu zināt kurš numuriņš ir tas īstais.

Saintriģēts, un nedaudz uztraucies, dodos ārā no metro viesnīcas virzienā un sūtu sms, lai uzzinātu kurš numuriņš. Atbilde pienāk gandrīz nekavējoties - 503.

Atstājot bez uzmanības reģistratoru, dodos taisnā virzienā uz liftu un spiežu 5. stāvu. 501... 502... nu re - arī 503. Kārtīga izelpa un roka jau klauvē pie durvīm.

Tās lēnām tiek atvērtas un spraugā parādās, laikam jau, organizatora seja. Esmu apstiprināts un mani aicina tālāk. Pustumsā pavīd paliela istaba ar gultu stūrī. Istabā jau ir aptuveni 30-35 puiši apakšveļā vai jau bez tās ar pamatīgiem mietiem pilnā briedumā. Uz gultas jau kāds kādu spaida - tātad viss notiek.

Iemarķē savas drēbes ar stikeriem un uz priekšu! saka organizators un pazūd pie pārējiem.

Nu ko? Daniēlam 2 reizes nav jāsaka. It sevišķi ja visapkārt ir tik seksīgi puiši, kas visi (acīmredzami) ir nogribējušies un gatavi darbībai. Vēl nepaspējis kārtīgi novilkt kreklu, jau tieku ievilkts mežonīgā skūpstā ar vienu Tarzānu, kurš ļoti veiksmīgi palīdz man atbrīvoties no pārējām drēbēm un satverot mani aiz... nu jā, ievelk dziļāk istabā, kur nometas ceļos un...

Pie gultas ir prezervatīvu čupiņa (noteikums - party is safe only). Lubrikantu pudelītes okupējušas abus naktsgaldiņus. Puiši palēnām grupējas apkārt tiem drosmīgajiem, kas jau ir uz ceļiem un... nu jā...

"Ballītes" vecuma robeža ir 30 gadu, kas nozīmē - visi puiši ir tiešām seksīgi un apetelīgi. Parasti ko tādu es biju redzējis vien video pornosaitos. Bet nu es zinu - tās izvirtības notiek arī realitātē. :D Kaut šitāda būtu tā elle, kur mēs, geji, visi nonāksim - kā to sludina mācītāji. Ja tā - lūdzu, man biļeti ātrvilcienā uz turieni.

Jau pēc brīža mana Tarzāna pēcpusi no zemes ir pacēlis viens Apolonveidīgs puisis un, kaut arī viņa mute vēl ir aizņemta palīdzot izklaidēties man, jau pēc minūtes mēs abi, katrs savā galā, esam pilnā vadībā... Heijāaaaaa!

Neiedziļināšos te detaļās, vien pieminēšu to, ka gulta tiešām tika noslogota pamatīgi ...un arī klubkrēsli, un pat brīvie grīdas pleķi.

Sakot īsi - pieredze ļoti, ļoti interesanta.



P.S. tas kas mani tiešām pārsteidza bija - tik daudz pārīšu, kas bija gatavi spēlēties pa labi un kreisi. ...atsevišķi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru