WorldwideMrGay


Tāpat kā Mr. Gay Latvija, kas pavisam klusu un mierīgi notika tepat - XXL, pāris nedēļas atpakaļ Norvēģijā notika Worldwide Mr Gay (vispasaules misters gejs) rauts.

Tāpat kā visi šādi pasākumi (skaistuma konkursi, bet lasi - rauts) arī šis tika rīkots ar mērķi atrast jaunu līderi/personību/publisko tēlu, kas šogad spētu globālā līmenī runāt par vienlīdzību un cilvēktiesībām (protams ar geju pieskaņu) BLA, BLA, BLA. Un tad nu 4 dienas (!) pieteiktie kandidāti tika vērtēti. ...jeb citiem vārdiem sakot - 4 dienas nebeidzams rauts.

Lai garantētu smaidu pietiek tikai palasīt kādās kategorijās puiši tikuši vērtēti. Tātad: visi puiši tikuši vērtēti sekojošas kategorijās: sports&spēles (sports&games), garīgā saskaņa (congeneality), intervija, mans geju stāsts UN administatīvie punkti (None of the Delegates lost any points because of not completing any of the challenges, not showing up in time, breaking any of the rules etc.) ...nu vai man vēl vairāk jāuzsver 4 dienu rauta idea? :D

Papildus Mr.WorldideGay titulam tika pasniegti arī Mr.GaySwimwear (nu kā gan bez tā!), Mr.GayPhotogenetic (diez kā gan šito var atraut no iepriekšējā?) un NationalCostume.

Uzvarēja Dienvidāfrikas pārstāvis Carls.

...ja nu Carlam kāja paslīd un viņš nogāžas no kraujas un nespēj pildīt savus nozīmīgos pienākumus, Austrālijas puisis Byron ieņem viņa vietu. ...un saraxts ar vietām sadalīts visiem top 10 dalībniekiem.

Daudz vairāk bildes par pašu pasākumu un kandidātiem atradīsi te.

Mani favorīti (Mr. New Zealand, Mr. Brazil un Mr. Ireland) laikam gan izrādījās tikai skaisti džeki...

P.S. diez kāpēc mūsu misters, lai kurš tas arī būtu, nepiedalījās?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru