Uzlabo savu garšu!


Pāris dienas atpakaļ stāstīju par piedzīvojumu un puiša "saldo" komentu (lasi te, ja esi palaidis to garām) un to tagad atceroties, nejauši uzgāju vienu raxtiņu netā, ko gribu tev atrādīt cerībā, ka varbūt ir interesanti. :P

Starp citu, vai atminies to Sex & The City sēriju , kur Samanta saskaras ar līdzīgu situāciju, gan pretējā ziņā - negaršīgi rūgta sperma?




Lai nu kā - tiem, kurus tas interesē: Kā uzlabot spermas garšu?

P.S. tikai vēlreiz atgādinot: nonākot saskarē ar nepazīstama un neuzticama partnera spermu pastāv risks inficēties ar STS un HIV.
P.P.S. neesmu tulks, tāpēc neiespringsti uz kļūdām.

=====

Kā uzlabot spermas garšu?

Spermas garša tiek tieši ietemnēta no tā, ko tu ēd. Tāpat kā citi ķermeņa šķidrumi, arī sperma rodas no izejvielām tavā ķermenī un ir pierādīts, ka spermas garšu var uzlabot ar pāris vienkāršiem ikdienas diētas uzlabojumiem.

Ja tev ir vēlēšanās uzlabot savas spermas garšu, tad te ir 10 ieteikumi spermas garšas uzlabošanai:

1) Alkohols, kofeīns, nikotīns un narkotikas ir ne tikai pamatīgs ķermeņa piesārņojuma avots, bet arī spermas garšas bojātājs.

2) Dzer daudz ūdens - 1-2 litri izdzerta ūdens palīdz izvadīt toxīnus (sliktas garšas ierosinātāji) no tava ķermeņa.

3) Augļi ir ne tikai veselīgi, bet arī satur daudz dabiskā cukura, kas saldinās spermas garšu. Ananāsi, papaijas, dzērvenes, melones, mango, āboli, vīnogas ir vislabākā izvēle, jo satur ļoti daudz dabiskā cukura, kas nomāks rūgto spermas garšu.

4) Daudz dārzeņu diētā ir ļoti labs veids kā uzlabot spermas garšu. Lai arī tā ir patiesība, ka veģetāriešiem sperma ir saldāka, ir vairāki dārzeņi no kuriem jāizvairās: tie ir visi kāpostu ģimenes dārzāji ar ziedkāpostiem, brokoļiem un sparģeļiem ieskaitot.

5) Sarkanā gaļa ir viens no galvenajiem avotiem kāpēc tava sperma garšo sālīti. Arī piena produkti (kā piens un siers visvairāk) liek spermai garšot sālīti. Toties liesa visas un tītara gaļa ir sāļiem mazāk bagāta. Zivs ietekme uz spermu ir zem jautājuma zīmes, jo ietemkējot katru no mums savādāk - tev vien būs jāpaeksperimentē, jo esot veselīga dzīvesveida sastāvdaļa, to nav prātīgi izsvītrot nepārliecinoties, ka tās ietekme ir negatīva.

6) Izvairies lietot uzturā ķiplokus un sīpolus, jo satur lielu daudzumu sulfīdus, kas ir sliktas garšas izraisītāji.

7) Nepērc kādus vitamīnveida vai barības bagātinātājus, kas sola uzlabot spermas garšu. Līdz šim nav zinātnisku pierādījumu, ka tie tiešām strādā, ja tu pats neveic savas diētas un dzīvesveida uzlabojumus.

8) Pētersīļi, wheatgrass (nezinu kā īsti to sauc pie mums - zāle, ko daudzi puķu veikali diedzē uz Lieldienām) un selerija tiek it īpaši rekomendēti spermas garšas uzlabošanai, jo ir bagāti ar hlorofilu.

9) Kanēlis, kardamons, piparmētra un citrons tiek ieteikti it īpaši spermas garšas saldināšanai.

10) Junk food ir piebāzta ar ķimikālijām un garšas uzlabotājiem, kas tavam ķermenim nav nepieciešami, atstājot iespaidu uz tavas spermas garšu.

=========

Goš, sajutos tik pareizi dzīvojošs pēc šīs listes: kompānijas trūkuma dēļ alkoholu lietot nesanāk gandrīz nemaz, nesmēķēju un kafiju nedzeru vispār. Tā kā strādāju fiziski nogurdinošu darbu, ūdens pudele ir pa rokai vienmēr un dienas laikā viena iziet noteikti.

Banāns vai ābols kopā ar ikrīta brokastu musli (ko pārleju ar pienu, bet diemžēl bez tā neiztikt), neprotu gatavot sarkano gaļu un vistu ir tik viegli sacept pannā. ...kopā ar sauju sagrieztas paprikas, šampinjoniem un pupu asniem, to visu gan parasti pārleju ar pāris karotēm kārtīgi asas mērces. mmm. Un vista ir daudz lētāka arī... Kāposti mani kaitina un liek gāzēt, tāpēc izvairos kā tādus lietot vispār (nu izņemot tos retos gadījumos, kad nenormāli sagribas štovētos dimidiņkāpostus). Tomēr nespēju atteikties no labi saceptiem, zeltainiem sīpoliem ar kartupeļiem. Vienmēr pa rokai ir kas salds un esmu vienkārši uzburts uz pašceptiem saldumiem, jo tiešām baida visi tie E burti, ko nu jau ražotāji ir iemācījušies maskēt, lietojot to izskaidrojošos garos formulējumus uz iepakojuma. Nelietoju uztura bagātinātājus un neatceros kad pēdējoreiz biju kādā fāstfūdā vai ēdu ko jau sapakotu un mikrovelē atsildāmu (oh, nē, meloju - pirmsX-mas trakumā, atceros, vienvakar ēdu atsaldēto picu, jo biju nenormāli pārguris, lai ko gatavotu). Plus tam visam pa virsu - piparmētru tēja jau gadiem ir vienīgā tēja, ko dzeru...

:( Riebīgi pareizs sajutos. Tā kā prasītos nedaudz samaitātības...

1 komentārs:

  1. hmm, nu zināms un pārbaudīts līdzeklis ir ananāsu sula. Jā jā.. garša sāk "līdzināties";)

    AtbildētDzēst