Windauboy


Redz, viņš nav ņēmis ļaunā manu izrunāšanos un piekrita atbildēt uz pāris jautājumiem. Puiši un meitenes (jup, esmu atklājis, ka regulāri arī viņas te iemaldās) uz jautājumiem atbild Windauboy.

Nemirstošais jautājums: kāpēc tieši Windauboy?

Daniēl, Tu nu gan esi neattapīgs par manu windauboy niku. Tas taču ir cēlies no pilsētas, kurā esmu dzimis, izaudzis un piedzīvojis pirmos slapjos sapņus, senā vāciskā nosaukuma. Nu tā, kur Aivaru visai bieži hūtē var redzēt!

Tavs blogs ir vairāk kā ceļojumu apraxts, kas papildināts ar dažādām receptēm, mūziku un bērnības atmiņām un tikai pavisam nedaudz pārliets ar geju mērci. Būt gejam cik daudz tas ietekmē tavu dzīvi un vai tu vispār esi ar mieru, ka tiec iegrupēts geju blogeru saraxtos?

To Tu jautā Sapnim (ne jau slapjam) no rudzupuķes.net, ko viņš tā manu emuāru pie tematiskajām lapām pieskaitīja. Savu emuāru rakstu, lai piezīmētu savas pārdomas, izjūtas un filosofiskos traktātus. Dažreiz pielieku klāt kādu ceļojuma aprakstu, recepti vai mūzikas klipu. Nu jā, dažreiz sanāk kāds gej-tematisks ieraksts. Lai gan sāku rakstīt tādēļ, lai pierādītu vienam džekiņam (kuru nevarēju dabūt) un vēlāk arī sev, ka māku liriski izteikties un arī foto sabildēt. Kādu laiku šis džekiņš bija pat emuāra ierakstu mūza. Interesanti vai Tev, Daniēl, ir mūza un, ja ir, tad kas?

Ceļojot tu redzi kā lietas notiek citur, kā cilvēki attiecas viens pret otru un kādas ir atšķirības starp TUR un TE. Kas ir tās lietas, kas, tavuprāt, mums TE pietrūkst vai ir ārkārtīgi nepieciešamas, lai mazinātu minēto atšķirību un vai to vispār iespējams (vajag) mazināt?

Zini, viens ir ceļot, otrs ir kādā vietā dzīvot. Ārzemēs esot redzu, ka "gejiskums" tiek uztverts pavisam vienkārši: kāda citam daļa, ar ko guļu vai esmu kopā. Dažādība taču padara dzīvi interesantu, nevis pret to vajag līdz izsmieklam protestēt. Lūk šis attieksmes jautājums arī ir galvenā atšķirība starp ārzemēm, kurās esmu bijis, un šejieni. Ak jā, varbūt šeit varētu vairāk un ilgāk spīdēt saule, lai cilvēkiem būtu jautrāks prāts.

Cik svarīgs dzīvē tev ir sexs un vai, tavuprāt, mūsdienās tam tiek piešķirta pārāk nozīmīga loma mūsu ikdienā?

Sekss gan ir viena forša nodarbe, kam ļaujos dažas reizes nedēļā, jo ir ar ko to forši darīt. No otras puses, praksē pārbaudīts, ja nebūtu ar ko, tad īpaši nepārdzīvotu un speciāli pie Sky&More to nemeklētu (varu atklāt tiem, kas to nezināja - tas lielveikals ir tematiskā tikšanās vieta pēc maniem novērojumiem). Bet saskaņā ar A. Maslovu, seksam cilvēks pievērš tik pat lielu uzmanību kā pārtikas dabūšanai un apēšanai, tā kā nezinu vai to var saukt par pārspīlētu lomu mūsu ikdienā.

Lieta, kas katram kārtīgam geju puisim jāizdara vismaz vienreiz dzīvē?

Tev tāds interesants vārdu savienojums: kārtīgs geju puisis :-P. Nu kārtīgam geju puisim varu ieteikt to, ko iesaka Eltons Džons: "Mans padoms citiem — nedzenieties pēc mīlestības. Tā jūs atradīs, kad jūs to vismazāk gaidīsiet. Izbaudiet dzīves priekus, daudz nodarbojieties ar drošu seksu un izbaudiet savu seksualitāti. Esiet lepni par to, kas esat!"












Kur geji var labi pavadīt laiku? Droši vien, ka uzsvars jāliek uz draudzīgām vietām Latvijā:

1) Apsara tējas namiņi - te mīļi var savu puisi pacienāt ar auzu pārslu cepumiņu
2) Kanālmalā pabarot pīles un pēc tam, kad satumst, var apsēsties uz soliņa un paturēt puiša rociņu
3) Romantiska vieta gadījumu (bet ne tikai) sakariem: Central Hostel E. Birznieka - Upīša ielā 20 (tur ir mūsējais administrators)

Nu un ārzemēs:

1) cANAL street Mančestrā
2) Kāda no mazajām Portugāles pludmalītēm
3) Kreuzberg rajons Berlīnē ar daudzām jaukām kafejnīcām un klubiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru