Pam Ann


Pienācis beidzot laiks tevi iepazīstināt ar Pam Ann. ...ja tu vēl neesi ar viņu pazīstams.

Pam ir stjuarte. ...kurai ir pašai sava lidsabiedrība Pam Ann Airlines (pasaules pieredzējušākā lidasabiedrība, kas nekad neatkārto to pašu kļūdu vairāk kā 3 reizes. Nu labi - varbūt 4). Drošības pasākumi viņas lidsabiedrībā ir mazsvarīga padarīšana, bet peldvestes ir dizainējis Chanel modes nams (tās neko daudz nepalīdz peldot, bet izskatās labi, kad tevi izzvejo).

Viņa dievina pirmās klases pasažierus un burtiski ienīst ekonomiskos ceļotājus. British Airways aicina viņu piedalīties savā reklāmas kampaņā un viņas šovus apmeklēt ir katra kārtīga stjuarta goda jautājums. Cher un Elton John ir tikai dažas no slavenībām, kas viņu ir iemīļojuši privātiem lidojumiem. Utt. utjp.

Stilīga, sarkastiska, iedomīga, nežēlīga, brutāli atklāta un tik ļoti gejiska savos izteicienos par un ap lidošanu, pasažieru klasēm, citām lidsabiedrībām un stjuartiem (kas tiek uzaicināti piedalīties šovā turpat no zāles) - tās ir galvenās Pam šova iezīmes. Iečeko pāris raksturīgākos klipus arī tu (daudz vairāk ir pieejami youtubē):

[tāpat kā lidojot ar citām aviosabiedrībām nevis airB, arī te būs jāsaprot angļu valoda, lai piedalītos]








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru