Baltas zeķes


Baltas zeķes pie melnām kurpēm un džinsiem vai biksēm. Pieņemami vai nē?

Nē, runa nav par dažādu krāsu zeķēm pie uzvalka, ko nu jau kādus gadus 5 pamatīgi popularizē visi, kas ir kaut kas biznesā. Runa ir par parastajām, baltajām sporta zeķēm.

Šodien jau atkal vienu tādu pamanīju slājam man pa priekšu - melnas uzvalka tipa bikses, melnas kurpes un baltas zeķes. Pēdējās nedēļās viņš nav vienīgais, ko ievēroju šai sakarā. Un puisis neizskatījās tāds, kas nevar atļauties melnas zeķes nopirkt...

Viena lieta ir baltas zeķes sportā. Visi zinām, ka tās tur ir. Vai arī baltas zeķes pie baltām kurpēm. Bet tas arī ir viss manā prātā pieņemams balto zeķu valkāšanas spektrs. Katrs sevi cienošs padomu krājums ģērbšanās kultūrā ierindos baltās zeķes pie kategoriskiem tabū, ja valkātas kopā ar tumšām biksēm un kurpēm.

Man tiešām šķita, ka Maikls Džeksons bija pēdējais, kurš publiski valkāja baltas zeķes pie melna. Un arī divus gadu desmitus atpakaļ.

Vai iespējams, ka esmu nogulējis balto zeķu revolūcijas paziņojumu un tagad tās ir topā?

1 komentārs:

  1. Liekas, ka baltas zeķes vēl ar vien skaitās tenisa padarīšana. Un tas, ka nēsā ir nezināšanas jautājums. Jo parastā atruna ir, ka liekas stilīgi :)

    AtbildētDzēst