Sakrājušies sīkumi



Sestdiena ir sestdiena un tā kā man vakar bija supervēla maiņa, nekas prātīgs šorīt prātā nenāk. Tāpēc izlēmu vienkārši pāris atrastas labas lietas kopā salikt, lai ir zināšanai. (Bilde pa kreisi ir pilnīgi bez nekāda sakara ar šeit raxtīto). Starp citu - vai atceries to teaser video ar Ronaldo? Nu ir izlaista pilnā versija.





Tik un tā es īsti neizprotu to Ronaldo māniju... (te jau raxtīju par viņu)

Ja tev ir laiks paniekoties un ģeogrāfija ir pa prātam, esmu uzdūries šai lapai ar interesantajām Eiropas kartēm. Manu uzmanību piesaistīja Geju Eiropa, bet pārējās nav sliktākas. :D


...diez kāda tā izskatītos no mūsu gala skatoties?

Paga, ko vēl es gribēju pastāstīt? Āāāāāā - dzirdēji pagājušās nedēļas jauno rekordu? Ilgākās skūpsts! Pasaules ilgākais skūpsts ir skūpsts, kas ilga 33 stundas. Jup, es nepārraxtījos - 33 stundas no vietas, lūpas neatraujot... ...uz tualeti neejot un neēdot arī. Un interesantākais tai visā: skūpstās 2 puiši. Atkal - jup - pasaules ilgākā skūpsta rekords pieder 2 geju puišiem. Taisnības labad jāpiebilst, ka viņiem abiem jau ir puiši (abi, kas skūpstījās nav pāris) un skūpstījās viņi tikai šim rekordam - lai izaicinātu sociālās normas un arī veicinātu vienlīdzīgumu.

Viss pasākums tika pārraidīts tiešraidē netā un interesanti varēja sekot līdzi notikumiem backgroundā redzot pulksteni, kas skaitīja atpakaļgaitā minūtes. Nezinu vai tas bija interesantāk kā skatīties kā, piem, krāsnī cepas kūka, bet nu iespēja bija. Gūglējot youtūbē atradīs gan atskaņas, gan arī intervijas ar pašiem puišiem.



P.S. pirmais apsveikums te ir par rekorda pārspēšanu un otrais par virsrekorda uzstādīšanu.

Jauku vīkendu un neaizmirsti, ka šodien ir pēdējā diena akcijā NOMET RIEPU! ...ja nu kādu tas interesē. :)


P.P.S. Tiem, kas palaida grām: dejošana par dzimumu vienlīdzību. :DDD

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru