Atbildes jeb neatbildētie jautājumi?


Ohhh, laiks skrien ka ne attapties un reku-šeku jau 3diena klāt un gandrīz jau pagājusi...

Atceries, raxtīju par vēlēšanām un nespēju izvēlēties starp piedāvātajiem saraxtiem? Ja ne, lasi to TE.

Jautājumus izsūtīju un gaidīju atbildes. No visiem. Un pacietīgi gaidīju. Kāds iznākums jautāsi? Sekojošs: saņēmu vienu atbildi. Jup, tikai vienu. :( Bet interesantākai tai visā - atbildēja "Par Labu Latviju".

"Jau iepriekš esam ziņojuši, ka apvienība „Par Labu Latviju!” iestājas par tradicionālu un kristīgās vērtībās balstītu ģimeni, kuru veido sieviete un vīrietis."

Secinājums man viens - mana balss nav viņiem (saraxtiem) svarīga. Varbūt PLL to tā kā gribētu, bet uhh, nu standarti neļauj. ...vismaz publiski.

Negribās te iedziļināties spekulējot par iemesliem neatbildēšanai, bet viens ir skaidrs - es vismaz mēģināju... Kas tagad atliek? Atliek vien atkal štukot par kuriem un, protams - cerība, ka nākošajās vēlēšanās būs vairāk atbilžu.

3 komentāri:

  1. Ja nevari izlemt, iemet tukšu aploksni, lai partijām, kuru reitings šobrīd ir ap 5 % (kā PLL, kurai ir 4.7%) ir nepieciešams procentuāli lielāks balsu skaits, lai sasniegtu 5% robežu, tā samazinot iespēju, ka PLL tiks ievēlēta.

    AtbildētDzēst
  2. Pavisam kā no zila gaisa saņēmu vakar Vienotības atbildes:

    1) Svarīgākie pasākumi/darbi, kuriem pievērsīsimies un iestāsimies par, lai izskaustu diskrimināciju, kas balstīta uz personas sexuālo orientāciju, ir:

    Latvijā jārada vide, kurā cilvēki zina un pieņem to, ka mēs esam dažādi – pēc vecuma, dzimuma, rases, etniskās piederības, kā arī – seksuālās orientācijas. Iecietības jēdziens ir jāpaplašina, nevis jāsašaurina. Par to ir jārunā un jādiskutē ik dienas. Kaut arī valstī pieņemtie normatīvie akti aizliedz diskrimināciju, jautājums ir, kā šīs normas iedzīvinām praksē. Ikvienam ir jāatbalsta un jāveicina savstarpējā iecietība un tolerance.

    2) Mūsu attieksme (konkrēti pasākumi) par viendzimuma partnerattiecību juridisku atzīšanu un pielīdzināšanu tradicionālajām laulībām (ar visām no tā izrietošajām tiesībām un pienākumiem) ir:

    Arī viendzimuma partnerattiecībām valstī ir jābūt tiesiskam regulējumam, kas varētu būt, piemēram, partnerības līgums. Šādā veidā tiktu regulētas mantiskās un citas tiesības.

    3) Mūsu attieksme pret praidu (draudzības dienām) un tā rīkošanu Rīgā ir:

    Latvijas Republikas Satversmes 100.pants nosaka, ka „ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību”, kas ietver arī brīvi paust savus uzskatus, neaizskarot ar to citus. Valsts pienākums ir nodrošināt šīs tiesības arī mazākumam. Konkrēti praida gadījumā – valstij
    ir jānodrošina drošība. Ikvienam indivīdam jājūtas droši jebkurā pasākumā, ja vien tas neaizskar cita cilvēka brīvību.

    AtbildētDzēst
  3. ^Tad jau tava dilemma ir atrisinaata :) Paskaties arii mozaikas maajas lapaa, tur politiki atbild uz dazhaadiem jautaajumiem.

    AtbildētDzēst