Tu, viņš un kamera


Vai tu esi kādreiz sexojis kameras lēcas priexā? Nē, ne jau porno industriju ar to saprotot, bet tā - privāti: tu, viņš un kamera istabas kaktā. ...vai uz naktsgaldiņa. ...vai kameras statīva. ...vai tev rokās. :)

Mani vienmēr ir mocījusi tāda neliela ziņkāre, kā tas ir? Šķiet, tai mazai mirgojošai lampiņai, kas nozīmē - kamera darbojas, ir tāds īpašs uzbudinājuma spēks. Taisni vai gribās darīt visu ar papildus atdevi, zinot, varēsi redzēt visu vēlāk. ...un orgasms arī šķiet spēcīgāks. ...nu vismaz tagad to visu tā pārdomājot manā prātā, jo visam pa virsu ir tā savādā papildus uzbudinājuma sajūta.

Es neesmu svešs X-tube, kas pilna ar amatieru video un, atzīstoties, dažreiz esmu mēģinājis nofilmēt kā izskatos raujot kulakā (no turienes arī zinot par to lampiņas izraisīto uzbudinājumu). Bet laikam jau audzināšanai un galvā iebīdītajiem standartiem "pateicoties", nebiju uzdrošinājies par kameru iedomāties, kad esmu kopā ar kādu puisi.

Tāpēc vēl jo vairāk biju satraukti uzbudināts, kad tas čalis, ar pamatīgu smīnu sejā, izmeta: "gribi to ieslēgt?", norādot uz kameru, kas man uz plaukta istabas stūrī stāvēja. Nu jau sen kā nebiju to vispār izmantojis un pat nepiefixēju uz ko viņš tēmē. Stāv tur stūrī uz plaukta un balsta grāmatas... Bet viņš bija to ievērojis.

Baterija droši, ka izlādējusies un vietas atmiņā arī diez vai ir un citas stulbas atrunas centos minēt, bet āķis bija izmests un ieķērās man lūpā jau diezgan ātri... Pēc brīža izrādījās: i baterija vēl diezgan pilna, i vieta atmiņas kartē pat vairāk kā varētu vajadzēt.

Neiedziļinoties sīkumos (jup, orgasms bija tiešām spēcīgs) un tagad šķirstot to video uz datora, taisni vai jāsarkst ar kādu smīnu viņš ik pa brīdim atskatās uz kameru. Ar tādu velnišķu smīnu...

Bija viņam taisnība, bija - tā mirgojošā lampiņa dara savu.

Un nē, tas video pametīs manu datoru tikai pār manu līķi. Vai varbūt tiks izdzēsts jau visai drīz. ...kad noraušu kulakā to atkal pārskatot.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru