Latviešu izcesmes dziedātājs


Pavisam nesen uzskrēju TVnetā lielam virsraxtam, ka latviešu izcelsmes dziedātājs iekaro UK Top 40. (žāvas) Njā... Nu interesanti vai ne? (nē) ...it īpaši, ja par latvietiskumu, nu jau 10 gadus sasniegušais mēdijs, priecājas, sazīmējot vecvecākus no tēva puses - tā teikt - nu tomēr atradām veidu kā pievilkt. Aiz ausīm, bet ir.

Bija virsraxts un izbija. Pēc idejas - vakardienas ziņas jau ir vēsture. Pareizi?

Šodien lasu jaunumus (tos, kas rozā un tos, kas ne pie mums) un kā tu domā, kurš vārds tur atkal boldā izcelts? Pareizi - latviešu izcelsmes dziedātāka, kas iekaro UK Top 40 - Olly! Jautāsi - kādā sakarā? Pavisam vienkāršā - Olly augusta intervijā (laikam jau vietējam dzeltenajam žurnālam) Heath apsolījis, ka piekritīs kailfoto fotosesijai, ja viņa singls Please Dont Let Me Go iekaros pirmo vietu jau minētajā topā.

...kā izrādās pagājušajā vīkendā tas notika. PDLMG ir Nr.1 UK Top 40 singlu čārtā!

Ceru, ka TVnet piebiedrosies un plašākai publikai arī paziņos, ka latviešu izcelsmes dziedātājs, kas iekarojis Britu Top 40 fotografējas kails. ...kad nu tas notiks. ...ja tiešām notiks.


P.S. Vai tā fotosesija būs baudāma, tas ir cits jautājums. Te pievienoju pāris bildes, kas jau tagad cirkulē netā...


Papildināts 15. septembrī:

Nu re, ir cilvēki, kas savus solījumus arī tur. Pilrmā bilde plašākai publikai pieejama jau šonedēļ (pārējās cerams tuvāko nedēļu laikā, kad žurnāla numurs jau būs vēsture).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru