Cik viss tomēr vienkārši


Vienkārši nevaru ar šito nepadalīties pārdomās. :P

Pirmā ziņa - visiem mums tiek stāstīts un klārēts apkārt cik tomēr svarīgi ir nodarboties ar drošu sexu, ja guli ar nepazīstamu partneri, pareizi? Pareizi.

Otrā ziņa - tiem, kas kaut cik sekoja līdzi ziņām futbola laikā (pietika sekot ziņām, nevis pašam futbolam), noteikti atminēsies, ziņu, ka Cristiano Ronaldo kļuvis par tētuci tieši futbola čempionāta laikā.

Trešā ziņa - pavisam nesen ir parādījusies atklātībā informācija par viņa dēla māmiņu, kas izrādās ir kāda Losandželosas restorāna necila viesmīle, recepcioniste vai nu kas līdzīgs.

Citiem vārdiem sakot - viss pavisam vienkārši: Ronaldo, viesojoties Losandželosā, gājis ēst. Ieraudzījis beibi, izdomājis - jāsit kante. Kā raxta tas dzeltenais portāls (tagad jau laikam lieki teikt, ka es tos PARASTI nelasu) kur to ziņu izlasīju: vienīgais, ko Ronaldo esot pateicis bijis: Es, tu, fuck, fuck. (!!!) Šī nav sapratusi. (nu ko tur lai piebilst :P) Tad nu Ronaldo ņēmis palīgā izdomu un uz tuvus esošā spoguļa uzpūtis dvašu, aprasojušajā placītī ar pirkstu uzvilcis sirsniņu un pateicis: Es, tu, kiss. (!!!) ...un tas bijis viss. Šī, kad sapratusi, ka nu ir čuš, sameklējusi Ronaldo aģentu un nolikusi fakta (īstenībā, cik nu saka tas avots - 10 miljonu faktu) priekšā.


Mācības, ko varam iemācīties no šīs ziņas:

1) ja esi Ronaldo, tev nevajag prast runāt sakarīgos teikumos, lai dabūtu sexu.


2) ja tu nesaproti ko īsti grib Ronaldo, tev labāk ir aizmirst par izsargāšanos un visu to pārējo "ķēpu".

3) ir vērts atcerēties, ka Ronaldo ir vislabāk apmaxātais futbolists pasaulē. ...un diemžēl pagaidām hetero.


P.S. Nu labi, pie sevis klusumā gan domāju - diez cik ilgi es spēlētu muļķi, ja viņš man jautātu ko līdzīgu... :D

...te links uz iepriešējiem viņa bilžukiem sadarbojoties ar Armani.

1 komentārs:

  1. "un diemžēl pagaidām hetero."

    viss ir tikai pagaidām :P

    AtbildētDzēst