Geju Oskars


Nominācija Oskaram ir kā zināms apliecinājums, ka filma ir tā vērta, lai tu to noskatītos, pareizi? Paša Oskara iegūšana vienai vai otrai filmai ir kā zīmogs - jāredz. ...nu vismaz manā prātā tas tā parasti ir.

Pavisam nesen uzdūros GAYVN Award. Kā izrādās tas ir Oskars pieaugušo geju izklaides industrijai - jeb vienkārši: Oskars geju filmām un industrijai.

Izrādās, ka tāpat kā Oskaru, arī šo balvu jau 22 gadus pasniedz vairākās kategorijās. Arī te uzvarētāju nosaka aptaujas veidā un arī to pasniedz lielā pasākumā, kas gan pretēji Oskara ceremonijai, notiek SanFrancisko. Šogad tas notiks kopā ar vienu no lielākajiem ādas izstrādājumu (leather - laikam šai gadījumā pareizāk gan būtu tulkot kā vienu no lielākajiem ādas izstrādājumu fetiša piekritējiem domātu pasākumu) pasākumiem pasaulē. Un kā šķiet, šogad viss pasakums būs cietuma tēmas iespaidots...

24tajā septembrī uzzināsim, kurš tad ir tas labākais, bet, ja tev ir interese iečekot novērtētākās filmas, aktierus, utt, te ir saraxts ar visām nominācijām (sīkāk par katru atsevišķu nomināciju - te):

Labākais aktieris,
Labākais sexa video,
Labākais alternatīvais video,
Labākais amatieru video,
Labākais "cumshot" (ilgi centos latviskot, bet aplauzos. Subalterns ir atgriezies un, cerams, palīdzēs)
Labākais režisors,
Labākā divu partneru sexa aina,
Labākais fetiša video,
Labākā grupu sexa epizode,
Labākā augstas izšķirtspējas filma,
Labākais jaunais aktieris,
Labākā reklāmas kampaņa,
Labākā sexa komēdija,
Labākais aktieris individuālajā video,
Labākais otrā plāna aktieris
un tad vesels bars mazāk interesantu nomināciju (weblapas ieskaitot).

P.S. Fanu sadaļā vari nobalsot par papildus nominācijām: labākais aktīvais, pasīvais un versatīlais aktieris fanu vērtējumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru