Kura ir tava karaliene?


Vai tu dzirdēji viņas jauno singlu? Vai tas nav vienkārši fantastisks? Tik superīgs! Un tā viņš turpināja gandrīz 10 minūtes no vietas. Viņš ir apmeklējis visus viņas pasaules tūru atklāšanas koncertus, viņš perfekti orientējas viņas diskogrāfijā un ir vismaz 3 viņas fanklubu biedrs.

Mums nācās pārcelt ilgi plānotu dzimšanas dienas pārtiju, jo viņa izdomāja uztaisīt papildus koncertu O2 arēnā tajā dienā. Tev vajadzētu dzirdēt to sirēnas tipa labsajūtas brēcienu, kad paziņa viņam apstiprināja biļetes nopirkšanu. Viss ko mēs dzirdējām 2 nākošajās nedēļās bija par un ap šo braucienu uz Londonu un koncertu.

Viņam, darba darīšanās, jādodas uz štatu tālo galu. Un, lai nebūtu pietiekami greizsirdīgs fakts kā tāds, viņš vēl atļaujas izraisīt (manu) papildus greizsirdības lēkmi paziņojot, ka vienā no vīkendiem ir ieplānojis apmeklēt LasVegasu ar galveno atrakciju - Cēzara pils šovu, kur viņa šogad turpina savu uzvaras pilno koncertu sēriju.

3 draugi. 3 stāsti. 3 "karalienes". Madonna, Britnija un Šēra. Geji viņas mīl, dievina un cenšas atdarināt.

Kādreiz, jau sen sen atpakaļ, bija puisis, kura simpātijas centos iekarot (tagad atskatoties - pat neticami, bet es laikam biju pārāk jauns un traks). ...bet ne par to ir stāsts. Stāsts ir par viņa taktiku kā viņš iegrupēja jaunos paziņas, kurus iepazina esot klubā vai kur līdzīgi. Nu vismaz tobrīd, kad viņu pazinu viņš tā darījās. Un proti - tūlīt pēc iepazīšanās viņš, it kā garāmejot, uzdeva jautājumu: Šēra, Madonna vai Britnija (toreiz Šēra bija jau atgriezusies topu galotnēs, Madonna veiksmīgi apprecējusies un Britnija vēl bija pie pilna prāta). Un tas, ko tu atbildēji, diezgan bieži nozīmēja kā viņš ar tevi runās tālāk. (Nejautā - gejs ir un paliek gejs un es vēl joprojām nesaprotu to ideju, bet tas, kas parasti sekoja bija tiešām jautri.)

Ja tu izvēlējies Britniju (un biji sakarīga izskata džeks) - viņš tevi nekavējoties, visu priekšā, vienkārši nobučoja, izmetot: "Ups, I did it again!" un, pagriezis galvu, devās prom.

Jā, neticami, ja to atstāsta, bet esot klātbūtnē tas izskatījās vēl neticamāk.

Madonna viņam vienmēr esot prātā ar Like a Virgin dziesmu, tāpēc visiem, kas atbildēja Madonna, viņš savilka ļoti ķecerīgu smaidu, pacēla savu kreklu un ar roku pārbraucot diezgan muskuļotajam vēderam noteica: "MMMM, another virgin here..." (vēl viena jaunava).

Šēra bija viņa karaliene un pret tiem, kuri izvēlējās viņu, viņš uzreiz bija draudzīgi noskaņots un parasti tu tiki uzreiz aicināts pievienoties viņa pulciņam. Laikam tāpēc man viņš iepatikās (nu labi, labi - es viņā ieķēros), jo nedomājot atbildēju - Šēra.

Un nemaz neskaties te greizi uz mani tagad - viņa rullē! Vēl joprojām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru