.gay


Mēs visi lietotjam .com, .info, .lv, zinām, ka ir .eu, .edu, .tv, bet nu Dot Gay Alliance gatavo pieteikumu lai jau nākošajā ICANN (organizācija, kura regulē internetu) sanāksmē 2010. gadā tiktu apstiprināts .gay webadreses reģistrs (vai nu kā to latvisko).

Tieši tā - ja šis projekts tiks apstiprināts, tad arī tu un es varēsim izveidot domēnus ar .gay galā. Tā teikt - loudly and proudly (skaļi un lepni). Ja nu tur ir par ko būt lepnam.

dotgayalliance.com ir galvenais rupors Dot Gay Alliance (grupa geju un gejiem draudzīgu uzņēmēju). Aliances galvenais mērķis ir radīt gejiem draudzīgu interneta komūnu, kur izpausties indivīdiem un uzņēmējiem. Pietam idejas līmenī ir ierosinājums, ka 51% no gada maksas par domēnu ar .gay, nonāktu LGBT kontos un vēlāk tiktu izsniegts palīdzības veidā organizācijām, kas cīnās par vienlīdzību un gejiem svarīgu jautājumu risināšanu.

Lai arī visi mēs aptuveni zinām, ka tas beigsies ar 90% gadījumu, kad .gay tiks lietots porno saturam, domāju, ka ideja kā tāda nav peļama lieta. It īpaši tagad kad būt gejam kļūst tik moderni.

Arī tu vari pievienoties un nosūtīt savu atbalsta ierakstu viņu petīcijā. Lai to izdarītu, spied šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru