3 jaunas sejas


3 jaunas sejas, par kurām mēs noteikti vēl dzirdēsim:

Kādu laiku atpakaļ stāstīju par jauno Spiderman, kuru, pateicoties jaunajam aktierim - Andrew Garfield, noteikti būs daudz baudāmāk skatīties, kā iepriekšējās filmas. Nesen kļuva zināms, ka arī Supermanis ir ieguvis jaunu, daudz baudāmāku, seju nākošai filmai. Henry Cavill būs jaunais supervaronis sarkani zilajā, augumam piegulošajā, ietērpā ar apmetni. :)


Atceries stāstu par Cristiano Ronaldo? Nē, nevis par viņa greizi aizgājušo satikšanos ar kādu restorāna viesu sagaidītāju, bet gan par sadarbību ar Armani modes namu? Nesen kļuvis zināms, ka Ronaldo jaunajā sezonā ticis nomainīts pret Rafael Nadal. ...man kaut kāpēc šķiet, ka zīmola sejas nomaiņa nemazinās kopējo sexīguma iespaidu, bet vai tas ir tā redzēsim, kad jaunā reklāmas kampaņa uzņems apgriezienus kaut kad februāra beigās/marta sākumā.


Pavisam pārsteigts sajutos, lasot vietējās ziņas par latviešu puisi, kurš izraudzīts Tylor Swift jaunā klipa mīlnieka lomā. Vai tiešām nepieciešams vēl piebilst, ka ir, ir tie džeki sexīgi arī tepat? :P Esmu krietni vien pārliecināts, ka par viņu mēs dzirdēsim vēl ne vienu reizi vien.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru