Klusums, mūzika, tv...?


Sen, sen atpakaļ sanāca netā uzdurties tēmai par background mūziku sexa laikā, par kuru tad ar tev tālāk pārstāstīju. Līdz pavisam nesen, es tiešām domāju, ka mūzika visiem un visur backgroundā būs tā perfektākā izvēle. Nu vismaz par sexu iekštelpās runājot... Bet pavisam nesen sanāca saskarties ar pieredzi, kas sašķobījašo pieņēmumu.

Bet sāksim ar to, ka pirmkārt es tiešām nesaprotu ideju par televizoru guļamistabā. Labi, vienistabas hoteļa numuriņā tas ir pieņemami, jo vienkārši vairāk vietas tur nav un kaut kur nu tas televizors ir jāieliek. Bet dzīvoklī ar 3 istabām, no kurām viena ir dzīvojamā ar mežonīgi lielu platekrānu pie sienas...?

Pāris dienas atpakaļ sanāca man saskrieties ar vienu šāda dzīvokļa īpašnieku/īrnieku/iemītnieku... Izskatīgs puisis. Māte Daba tiešām nebija skopojusies ar izejmateriālu un meistarību viņa gadījumā. :P Esam veiksmīgi nokļuvuši viņa guļamistabā. Maigošanās jau kādu laiku ir krietni kaislīga spēle un mēs abi esam gatavi iet tālāk, ja tā var tikt... Izmantodams brīdi, kad viņš iegājis tualetē, paņemu uz plaukta nolikto pulti un ieslēdzu tv ar cerību backgroundam kādu mūzikas kanālu atrast. ...nospriedu: nu tomēr labāk tā, kā klusumā, pareizi?

F***, viņam vismaz kāds tūkstotis kanālu te kaut kā saslēgti! Izdodas vienu sakarīgu atrast un tai pat brīdī arī džeks ir atpakaļ. Nosviežu pulti un jau grasos sākt no tās vietas, kur apstājāmies iepriekš, kad viņš paņem pulti un... uzslēdz kaut kādu komēdiju kanālu. !!! Komēdiju kanālu! Sexam???!

Teikšu godīgi - izturēju tikai kādas 10 minūtes, pirms paņēmu un izslēdzu televizoru pavisam. Visu laiku gribējās klausīties, kas tur notiek, par ko viņi tur aizkadrā rēc (atgādināšu - man nav TV un līdz ar to viss, kas tur notiek savā ziņā šķiet interesants, jo laikam sen neredzēts, pat visi stulbumi kā reklāmas vai šādi kaut kādi komēdiju kanāli). Bet dalīta uzmanība sexā nav laba lieta...

Piedzīvojums tāds nekāds (comedy-sex :D izrādījās ne tik baudpilns kā iepriekš biju domājis), bet mans pieņēmums par mūziku kā visiem pieņemamu sexa backgroundu tagad zem liela jautājuma - vai tas bija viens vienīgs izņēmums (kā izmirstoša suga) vai tomēr šī bija pirmā saskarsme ar to sugu, kuriem mūzika sexā šķiet traucēklis?

Kā ar tevi? Mūzika, klusums vai labāk skaļa murdoņa un cilvēku balsis backgroudā kamēr sexo?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru