Vairāk caurumu baudai?


Pateikšu godīgi - nekad neesmu sapratis ideju par auskariem. Nē, ne jau tikai par auskariem puišiem, bet arī meitenēm. Ir indivīdi, kas tos var pavilkt, bet lielos vilcienos - manuprāt, auss ļipiņa ir pārāk sexīga (jā, tieši tā - sexīga), lai to izpurgātu ar caurumu vidū, kurā iekarināt vizuli. ...vai vēl trakāk - rores gabalu, kas ausi pārvērš par pilnīgi nepievilcīgu nokarenas "gaļas" muckuli.

Labi, ne par auskariem runa šoreiz. Šoreiz prožektoru gaismā ir caurumi mēlē, krūts galiņos un arī TUR. Jā, tieši tā - ir cilvēki, kas uztaisa papildus caurumu arī TUR lejā. Caurumu riņķim, stienītim vai nu kam līdzīgam.

Pretēji auskaram - šos var pamanīt tikai attiecīgu apstākļu sakritības rezultātā, piem., apspīlēts krekls vai bikses (mutes atvēršana dažreiz arī ir šajā saraxtā), pie kuriem parasti būs speciāli piedomāts, lai celtu tos gaismā.

Vēl viens vienojošais elements ir - tiem tik piedēvēta papildus bauda sexā! Tiek piedēvēta, jo 1) man nav neviens no tiem, tātad atliek vien samierināties ar info no paziņām, kam tāds/tādi ir; 2) pat pie visas uzkrātās pieredzes, man nav gadījies atrasties gultā ne ar vienu, kuram būtu kāds no pieminētajiem. ...nu neviens no mums nav perfekts. :(

Par baudu runājot man gan uzreiz prātā nāk ideja par tām sāpēm baudas vietā, kurām tev jāiet cauri, lai to "draugu" dabūtu iekšā! Cik nu es to saprotu - gan krūts galiņu riņķiem, gan riņķiem TUR apakšā ir jābūt ieliktiem, kad esi uzbudināts (tad esot maximāli nostiepta āda utt.). UN tad vēl visa tā jezga līdz tur sadzīst... Jeb citādāk to visu pārfrāzējot: es varu tikai iedomāties cik drosmīgam ir jābūt, lai ietu tam visam cauri. Respekt.

Bet no otras puses - varbūt, ka šis ir tas veids, kā izbaudīt nebijušas sajūtas? Pārfrāzējot teicienu: caur sāpēm uz baudu! Ja nu tev ir, piemēram, nejūtīgi krūšu galiņi - varbūt iekārts metāla riņķis var iedvest interesantas/nebijušas sajūtas tajos. :D Bet tad atkal - vai tiešām bauda ir abiem vai tikai tā riņķa īpašniekam sexā?

Ja tev ir gadījies saskarties ar kādu no tiem, vari apgaismot mani (un pārējos) par baudas aspektu tajos? Ir? Nav?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru