Un 5. maija gejs/lezbiete ir: ...


Tā vien šķiet, ka kopš Rikijs publiski paziņoja, ka ir homo puisis, homo maisa gals ir vaļā.

Jaunākais, kas no tā visa ir sanācis: jau kādu nedēļu apkārt cirkulē runas, ka 5tajā maijā ir gaidāma kādas lielas personības iznākšana no skapja.

Nē, es nepārteicos: tiek plānota! 5tajā maijā ap pusdienlaiku pēc Ņujorkas laika kāda slavenība paziņos, ka ir gejs/lezbiete. Atklāti - visai sabiedrībai. Un kas ir pats interesantākais - šīs personas aģents/publicists šo pasākumu izreklamējis pēc pilnas programmas: People žurnāls, Larry King Show un citi smagsvaru mēdiji jau esot piekrituši intervijām un topiekšlapu reportāžām pat nezinot kas tā būs par personu, tik ļoti visiem gribās iegūt arī savu kumosu no jaunākā pavērsiena slavenību coming out.

Un ļauj man atgādināt - pie mums šie mazpazīstamie mēdiju brendi visur citur pasaulē ir zelta vērti un par iespēju paviesoties kādā no šiem šoviem vai žurnāla lapās, daži būtu gatavi nogalināt, bet redz tagad visi piekrīt pat nezinot kas viņš vai viņa būs - kas atļauj zīmēt vien priekšstatus cik liela šī personība ir. Un ļauj man atgādināt: runa nav par vēlēšanām, kāzām vai pirmo bēbi super slavenam mūvīstāram, bet kādam, kas gatavojas paziņot: es esmu homo!

Pats smieklīgākais ir tas, ka kaut kur cirkulējot pat atklāta vēstule no pieminētā aģenta/publicista, kurā viņš lūdz citas zvaigznes atturēties no savas iznākšanas kā homo tuvākajos datumos ap 5to maiju, lai vienkārši nemazinātu minētās zvaigznes iznākšanas bumu.

To, kurš tas īsti būs mēs uzzināsim jau trešdien vēlu vakarā (visdrošāk - ceturtdien no rīta), bet sekojoši purni tiek nominēti kā lielākie iespējamie kandidāti: (senāk vai nesenāk - par viņiem ir klīdušas baumas, bet nu neviens neko īsti nav varējis uzrakt...)

Tom Cruise
Oprah
Dolly Parton
Ellen Page
John Travolta
Eric McCormack
Hugh Jackman
Kevin Spacey
Queen Latifah
Wentworth Miller
Missy Elliot
Shelby Lynne
Pam Grier
Alicia Keys
Kelly Clarkson
Matt Bomer
Venus Williams
JC Chasez
David Archuleta
Jonathan Knight
Anderson Cooper


...nu arī būt par homo izrādās ir naudas vērts. ...vai karjeras (redz, Rikijs atgiezās slavas saulītē).

P.S. lūdzu, lūdzu, lūdzu Dieviņ, kaut tas būtu Wentworth Miller...

3 komentāri:

  1. khm khm... Queen Latifah jau ir oficiāli "iznākusi no skapja"...
    Un... nekur google nevaru atrast šo info... Tāpat arī youtube.
    Riktīgi saintriģēja mani šī ziņa, bet nekāda info nav:(

    AtbildētDzēst
  2. un kurš/kura tad ir???

    AtbildētDzēst
  3. Cik es sapratu tā ir kantri dziedātāja Chely Wright: http://ht.ly/1HjPm . Vai ne tā? Vai arī kāds cits/ kāda cita?

    AtbildētDzēst