NY


Tici vai nē, bet, ja tā padomā, katram lielākam notikumam dzīvē ir sava tēmas dziesma. Arī šim ceļojumam bija sava tēmas dziesma. The Calling - Our Lives. Uzgāju to māsas ipodā un nespēju tikt vaļā no tās visu ceļojuma laiku. Jup, bija motivējošs tas ceļojums.

Īsumā atstāstot, tiem, kuriem interesē: tā nu sanāca, ka māsa izlēma ielidot no otras pasaules malas un piebiedroties man kopīgā NY iekarošanā (arī viņai nav sanācis tur būt pirms tam), līdz ar to nācās nedaudz mainīt iecerētos plānus, lai nebūtu tā, ka prieks tikai vienam no mums - devāmies tikai pilnā tūristu objektu apskatē. Un, lai arī neizdevās ceļojums tik gejisks kā bija plānots, toties tas izvērtās par īstām džankfūda dzīrēm, kas apvītas ar Abercrombie & Fitch smaržām un pavadīts ar pamatīgi uzberztu tulznu (māsai uz kājas). ...un varbūt labi ka tā - nākošreiz, cerams, man piebiedrosies kāds no jums un tad mēs kopīgi iečekosim arī to gejisko NY pilnā piedziņā.

Nu jā, te tad ir arī pāris bildītes...

Ātrā pārvietošanās Hārlemā ar ideju - tikai neskatīties melnajiem acīs. Bruklinas tilta pārčāpošana un Latvijas naudaszīmes atrašana Elis salas imigrantu muzeja maiņas punktā. Metro sistēmas palēna atkošana. Vīna dzeršana ostā no Starbucks krūzītēm, ierēcot par bildēm no Skotijas. Pēdu garu sendviču pievarēšana un pabradāšanās pa nelielo, bet tik un tā - ēģiptiešu templi, muzejā uz 5tās avēnijas. Geju ielas atrašana un skata virs pilsētas ievērtēšana no Rokefellera centra jumta - nu tas ir tikai nedaudz no pievarētā, redzētā un izstaigātā pa aizvadīto nedēļu NY. ...sen nebiju iejuties atkal parasta tūrista ādā un ar karti rokā.

P.S. pamatīgs pārsteigums bija tas, ka American Airlines ļauj par lidmašīnu pavadoņiem strādāt pensijas vecuma radībām... Nu pilnīgi neviena sakarīgi izskatīga (lasi: kaut cik manā vecumā esoša) džeka. Neviena. ...te tev nu bija visa lielā ažiotāža par mile high klubu transatlantiskajos :P


P.S. Jau skaidri zināms, ka vasarā dodos iekarot Parīzi... :P Cerams ka līdz tam laikam arī izdosies kādu pieredzējušu gidu atrast lai interesantāk...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru