Jauna dzīve


Kārtējā pavasara atnākšana savā ziņā ir pielīdzināma kārtējam Jaunajam gadam un arī kārtējai dzimšanas dienai, jo visos šajos "notikumos" ir kas līdzīgs: daudzi cilvēki izlemj sākt jaunu dzīvi. Kādam gribās notievēt priekš vasaras, kādam beidzot pamostas vēlme sākt veselīgu dzīvesveidu, bet citam atkal ienāk prātā sākt mācīties spēlēt klavieres vai strinkšķināt ģitāru...

...un vēl kāds izlemj nostāties uz savām kājām un, ar pamatīgu blīkšķi, iečurāt arī savu stūrīti geju smilšu kastē. Nē, es nerunāju par Rikija atklāsmēm, kas viņa paša vārdiem sakot nemaz nebija atklāsmes... Pie apvāršņa parādījies jauns klaviatūras taustņu spaidītājs. Jaunākais ieraxts zem http://mellenunaktis.wordpress.com par un ap tēmu, kas liek skudriņām pārskriet visam ķermenim ne vienam vien gejam vai negejam: skapja pamešana vai tieši pretēji - tā nepamešana lika tiešām aizdomāties.

Neatstāstot ieraxtīto, vien piebildīšu, ka viņa raxtītajam ir sava daļa (manuprāt) patiesības... Un, ja turpinājums būs tādā pat garā, tad droši varu teikt - mums sagaidāms krietni jauks pienesums vietējā smilšu kastē.

Starp citu, par iznākšanu no skapja runājot, vai esi pamanījis kā jau šeit ne reizi vien pieminētais WindauBoy pametis savu pieklājīgā puikas tēlu skapī un nu atklāj savus geja piedzīvojumus vienu pēc otra? ...es jau nevēlos te ar pirkstu rādīt vai kādu pārliecināt, bet vai tas neizskatās kā "pirmsvēlēšanu" spalvu spodrināšana (parādot kas ir kas aiz pieklājīgās ārienes) cīniņā par mafijas krustēva krēslu? :D Protams tas tikai tādā gadījumā, ja mūsu mafijā kas iespējams ar godīgu balsu pirkšanu... :D :D

1 komentārs:

  1. Mīļā Jēzus Marija... līdz kam cilvēki aizdomājas slimojot. Tā smējies, kā par pēdējo rindkopu, es nebiju kopš... nu sen tas bija!

    AtbildētDzēst