Atkusnis atsedz sexīgo


Vakar bija laiks lai izietu pastaigāties. Nu tā vienkārši, bez sava mērķa vai idejas. Un zini ko es atklāju? Pavasaris ir klāt! Beidzot. Pa īstam.

Kad esi darbos iegrimis, tu to nemaz nespēj pamanīt, bet kad beidzot rodas laiks atvilkt elpu un apskatīties apkārt - tu atklāj: wow, beidzot tā ziema ir cauri! ...un apģērba gabali sexīgajiem puišiem, kas nāk man pretī pa ielu, paši lobās nost. :D Labi izvēdināju galvu no visa kas sakrājies.

Un visam pa virsu - radās superīga ideja: Es redzu viņus, Tu redzi viņus, Mēs redzam viņus, Jūs redzat viņus. Jā - tie sexīgie tipi mūsu pilsētā, veikalā, pieturā uz kuriem gribās atskatīties...

...un katram, no mums, kurš dzīvo šodienā, ir sakarīgs telefons ar kameru, pareizi? ...jup, tu uztvēri ideju pareizi! Kāpēc to visu neapvienot un parādīt šo vizuālo vērtību, ko redzi, visiem?

Citiem vārdiem sakot: uzriktē telefonam bezskaņas fotografēšanas režīmu (manam tāds ir, kas nozīmē arī tavam noteikti kaut kur ir iespēja noslēgt skaņu fotografēšanas režīmam); neaizmirsti telefonu mājās, kad dodies ārpus savām 4 sienām; izdomā veidu, kā neuzkrītošāk to bildi dabūt gatavu un visam beigās - padalies ar saviem ieguvumiem ar citiem tepat.

Oh, nu labi, būs balva labākajam kadram, būs. Manās rokās nonākusi krietni sexīga kafijas galdiņa (ja tāds vēl existē) bilžu grāmata par Deividu Bekhemu (VII David Beckham Unauthorised). ...un es esmu ar mieru to nosūtīt sexīgākā kadra autoram. Nekādu slēpto zemūdens akmeņu vai atrunu - sexīgākā iesūtītā kadra autors iegūst to savā īpašumā.

Vesels lērums sexīgi bilžuki ar šo sporta, stila un geju ikonu. ...ir arī nedaudz texta. :D

Runājam tā: 1 mēnesis laika bilžu iesūtīšanai, tad 1 nedēļa balsojumam. Ir kādi jautājumi? :D Nu c'mon čaļi, nav nemaz tik grūti...


P.S. Tikai atkāpei: bildes augšā ir no neta, bet tas tikai tā - lai dotu tev iedvesmu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru