Un tu vairs nespēj apstāties...


Ir agrs rīts, tu esi tikai nupat pamodies un negribīgi atver acis, jo tās vairs negrib līmēties ciet. Palēnām atmiņā ataust sapņotais sapnis par piedzīvojumu ar Dāvi.

Dāvis ir tavs seksīgais kaimiņš ar kuru jau ilgāku laiku saskrienies kāpņutelpā. Sapnī, viņš tevi uzaicināja doties pārgājienā kalnos. Tikai jūs abi, telts un vasara kalnos.

Vasara ir vasara, abi gulējāt puskaili un tu vienkārši nespēji sevi kontrolēt, guļot blakus savam fantāziju čalim... Tas miets biksēs prasīties prasījās pēc uzmanības. Cerot, ka viņš jau ir iemidzis, tu klusām un lēnām atbrīvojies no apakšbiksēm un...

Vai es varu palīdzēt? pēkšņi tevi atgriež realitātē, jo saproti, ka kļūdījies un Dāvis neguļ, bet ar smīnu sejā, nolūkojas uz tevi... Kopš tā brīža pārgājiens pārvērtās seksuālu izvirtību pilnā piedzīvojumā, kas tagad ataust atmiņā no sapņa.

...un visas cerības iemigt atkal ir kā ar roku aizslaucītas, jo iemigt ar mietu biksēs ir neiespējami. Un tavas fantāzijas sāk atgriezt tevi atpakaļ pie sapņa. Kur tu ļaujies Dāvja skūpstam, kas no sākuma lēnām, tad arvien dedzīgāk, līdz beidzot pat ar brutālu degsmi tev parāda cik ļoti arī viņš tevi grib.

Viņa lūpas atraujas no tavām un lēnām virzās zemāk - zods, ādamābols, bedrīte, kur sākas kakls, krūtis... Viņš ar mēli spēlējas ar tavu krūts galiņu... un palēnām turpina virzīties zemāk...

Mmmmmm...

Tu jūti to brīdi tuvojoties un ļaujies tam... Apstāties kļūst arvien neiespējamāk un visu tavu ķermeni pāršalc tā fantastiskā eksplozijas sajūta, kurai seko spermas izšļākšanās un patīkamā siltuma sajūta uz tavām krūtīm un vēdera...

Labi, no manis nekāds lielais pasaku stāstītājs laikam vēl nesanāk, bet viss šis ilgais ievads tikai lai pateiktu, ka uzdūros netā vienam "māksliniekam", kura māksla sastāv no īpašām fotogrāfijām: Stuart Sandford cenšas iemūžināt to mirkli, kad mums ir Lielais O. Ar to saprotot orgasma momentu. Seksā vai raujot kulakā - vienalga.

Lika aizdomāties par manu sejas izteiksmi tai brīdī... Žēl, ka man parasti tad acis aizveras labsajūtā un es it kā paceļos gaisā, jo tad varētu mēģināt to skatīties spogulī... bet laikam būs jāgaida līdz parādīsies kāds kas būs ar mieru palīdzēt iemūžināt to ar foto.

Lai nu kā - ceru, ka šis rīts arī jums jauks. :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru