SKAPIS meklē saimnieku

Lai varētu veiksmīgi turpināt attīstīt "paslēpts zem matrača", esmu beidzot izšķīries un nolēmis uzaicināt kādu no jums piestrādāt pie SKAPIS sadaļas. Par drēbēm, aksesuāriem un to trendiem. Nav jēgas liegties, mums patīk skaistas lietas. Un labas lietas. Un vēl jo vairāk - ja tās labi izskatās uz mums.

Tu noteikti zināsi par modi un stilu vairāk kā es un seko šiem tematiem līdzi regulāri. Tev ir saprašana par to, kas notiek pasaulē, kas būs beidzot atnācis pie mums un ko labāk mest ārā vai noglabāt bēniņos. Nē, runa nav par modes skatēm vai dizaineru super trūper dārgajiem pričendāļiem (lai gan tie ir smuki un iekārojami - nu pietiks sapņot). Ikdienas stils un makam saudzīgi ieteikumi ir tas, ko domāju mums tur gribās redzēt.

Tātad: ja domā, ka vēlies iesaistīties un piedalīties šīs neta klades veidošanā, dod ziņu uz zemmatraca@gmail.com un runājam kas un ko.



*(ar vissssmazākajiem burtiņiem:) protams, tev par to netiks maxāts

2 komentāri:

  1. vai skapim ir jauns saimnieks, jo es gribu pārvaldīt skapi!!!

    AtbildētDzēst
  2. ja ir reāla vēlme - skapja sadala ir pieejama. taču pirms vienojamies, tev nāksies pastāstīt par sevi un savu ideju par skapi, nedaudz vairāk. ceru, ka nenobīsies ===> zemmatraca@gmail.com

    AtbildētDzēst