Kas tev ir uz desktopa?


Vakar vakarā sērfoju netā un iesērfojot šai lapā ar wallpaperiem desktopam uznāca kārtējais flashbacks - krietni sen draugs stāstīja kā viņam iznācis vienā darba intervijā. Īsumā sakot: viena no pēdējām kārtām, kur katram pretendentam bija jāiesniedz savs problēmas risinājums vai nu kaut kas līdzīgs. Tur tabulas un grafiki iesaistīti bija un prezentācija nepieciešama. Protams, kā jau tas parasti notiek, viss tiek atlikts uz pēdējo brīdi un attiecīgajā rītā printeris vienkārši nedarbojas. Nav laika meklēt risinājumus, viņš iemet savu portatīvo somā un aidā uz interviju.

Pienāk viņa kārta un viņš tagad tiek ieaicināts apspriežu telpā, kur kundze gados 40 viņu tagad intervē un grib redzēt viņa prezentāciju. Puisis velk laukā savu datoru un slēdz iekšā. Štepselējot iekšā vadus, viņš ievēro, ka kundze, kas veic interviju, pēkšņi nosarkst un tā nedaudz apmulst. Nosēžoties atpakaļ savā vietā viņš atskārst, ka aizmirsis nomainīt datora wallpaper un tas tagad viņai ir redzams kā uz delnas. Tas vēl joprojām ir viņa parastais wallpaper. Un būdams gejs, viņam tur visā godībā muskuļots puisis ieplestām kājām, piesedzies ar nelielu spilventiņu skatās pretīm... Nu neveikli sanāca...

Prezentāciju viņš esot noprezentējis, bet nākošā kārtā neiekļuva... Bet visiem tiem, kuriem nav jāveic prezentācijas - varbūt noder kāds no šiem wallpaperiem. Visi ir vairākos izmēros un bezmaksas.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru