...atkal jau svētdiena


Ir kārtējais svētdienas rīts (kā laiks skrien...) un man ir atkal savākušies pāris nekaitīgi ieteikumi laika nosišanai, ja nu esi vēl gultā vai vienkārši nezini ko iesākt... :P

Esi dzirdējis to kaķu kori ko par Cosmosu laikam sauc? Nu jā, kurš gan nav dzirdējis, bet pavisam nesen es atradu ko daudz interesantāku. Atceries, bija man ieraxts par viena puiša kori, kas tapa pateicoties mūsdienu video iespējām - te? Tomēr, manuprāt, pat tas nespēja konkurēt ar šo un citiem šī puiša video.



Viņa vārds ir Mike Tompkins. :P

Hmm... man kaut kur bija viens komiksu links ar ko gribēju padalīties. Oh, te tas ir: Iknedēļas īskomikss par Finn un Charlie. ...2 geju puišiem un viņu ikdienu.


Kaut kas tur ir tai visā līdzi sekošanā kā citiem iet. :D Vari pasekot līdzi viņu ikdienas notikumiem pat vairāku gadu garumā.


Un visam pa virsu - kārtējais gej-o-metrs. :D Tiešām neizprotu, kas ir visās šajās - cik gejs tu esi padarīšanās? Tu skaidri saproti - nu muļķīgi. ...bet tik un tā izpildi, lai pats par to kārtējoreiz pārliecinātos. ...man sanāca vien 36%.


P.S. video, ko jānoskatās sexīgā puiša dēļ. ...uz ko tik cilvēki nav spējīgi. Plus tu uzzināsi ko nozīmē vajazzle.



Tiem, kas nesaprata: Vajazzling = vagina + badazzle (manā prātā tulkojums varētu būt ļoti līdzīgs: vagīna + apžilbinošs) jeb citiem vārdiem sakot - trends amerikā, kad sievietes (un kā redzēji - arī puiši) "apblingo" savas privātās ķermeņa daļas... ...mīļo pasaulīt - kas tik neuzrodās šo vārdu salikumu gūglējot bildēs.

4 komentāri:

  1. :D :D :D pirmo reiz tik augsts "gay koeficents" :D
    visi 43%....
    smieklīga piedeva rīta kafijai :)
    u.

    AtbildētDzēst
  2. Dabūju 50%, atkal kā vienmēr = viduvējība!

    AtbildētDzēst
  3. Nu vai nav interesanti - hetero puikas mērās ar gailīšiem, homo puikas - ar to cik gejīgs katrs nu ir! :D

    AtbildētDzēst