Vai jaunais ir - labi aizmirsts vecais?


Kas notiek ar jockstrapiem (nu ne mazākā nojausma kā to latvisko. Re, darbs subalternam, kad viņš atgriezīsies civilizācijā)? Vai tie ir atkal modē?

Kas ir jockstraps? Nu vienkāršiem vārdiem runājot - tāds elastīgo lenšu un neliela lupatas gabaliņa krustojums, kas paredzēts apakšbikšu vietā. Parasti iecienīts sportistu vidū, jo atvieglojot kustību iespējas un tai pat laikā 'satur visu pie vietas' kustoties. Agrākās versijas esot bijušas ar plastmasas aizsargu, lai mantība netiek ievainota, kad sportojot notiek cīkstēšanās... Saku agrākās, jo cik es zināju, tad šis "apģērba gabals" ir krietni nepopulārs pēdējos gadu desmitos.

Bet nu taisni vai jābrīnās vai nav sākusies tā atgriešanās - burtiski dažos pēdējos gados, katrs sevi cienošs apakšveļas ražotājs, iekļauj pāris savās kolekcijās. Un kas ir visdīvainākais - puiši apkārt tos sākuši tiešam valkāt. Un ne tikai sportojot - zem šortiem svaru zālē, bet arī ikdienā. Viens tiešām izskatīgs exemplārs (netālu no manis ģērbtuvēs) to uzvilka pēc baseina, tieši zem džinsiem... Un nemaz nepieminēsim sexa deitus - tie sāk kļūt pamatīgi populāri pasīvo vidū...


Vai tu arī tādu jau lieto?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru