Kad esi par slinku, lai kur ietu...


Tikai viens vārds - videosexs.

Citiem vārdiem sakot (kā man patīk šis teiciens, ko mans tētis parasti lieto savos pamācošajās runāšanas brīžos) - ko tu par to domā? Vai esi pietiekami drosmīgs lai ko tādu pasāktu? Vai varbūt tu stāvi tam pāri?

Kāpēc tas man prātā? Tikai šorīt, gurķojoties, iedomājos, ka varbūt kādam var noderēt info par Mand8.com (ja nu tas ir vēl nezināms. Nezinu kāpēc nebiju par to ieraxtījis ātrāk, jo lieta interesanta un sava bauda jau ir vienmēr... :P Tas ir iekarojis manas nedalītas simpātijas, kad esmu gurķošanās režīmā, jau kādu gadu un domāju, ka gan jau arī kādam no jums tas var interesēt.

Nu tātad - tiem, kas ir drosmīgi vai ieinteresēti:

Mand8.com ir pavisam vienkārša lapiņa, kur pietiekoši daudz laika pavada simtiem puišu visapkārt pasaulei, pārsvarā viena iemesla vadīti - pārāk nogribējušies, bet nedaudz slinki, lai meklētu sexu ar satikšanos... Nu jā - tas ir centrēts uz videočatu... Vai pareizāk būtu teikt - videokruizēšanu, lai pēc tam kopīgi izklaidētos ar msn, yahoo vai skype videočata palīdzību.

Lai piedalītos, tev jāizveido savs konts un jādodas uz videočatu (chat&cams, cam chatrooms). Bez piereģistrēšanās venkārši netiksi tur iekšā. JUP, pamatkonts (ar ierobežojumiem, kas īstenībā neko neietekmē) ir pilnīgi par brīvu. Tev ne noteikti ir nepieciešama webkamera, jo citus varēsi redzēt arī bez tās. Bet tā ir savā ziņā atslēga uz izklaidi, ja gribi ko konkrētu pēcāk. :P

Ja gribi, tikai vēro citus. Ja gribi, čato ar kādu konkrētu indivīdu. ...vai visiem kopā. Ja gribi, ieslēdz arī savu kameru. Ja gribi - sameklē kādu, kas šķiet interesants un... Tas cik tālu iesi ir tikai no tevis atkarīgs. Visbiežāk gan Mand8.com tik izmantots, lai sameklētu kādu un tad vienkārši nozustu msn, yahoo vai pat skype. Adrenalīna izslāpušajiem - turpat, visiem redzot. Kas īstenībā var būt pat laba izklaide un savu robežu pārbaude.

Ideja kā parastā sexsludinājumu saitā - jo labāk spēsi sevi prezentēt, jo ātrāk kādu atradīsi, dabūsi to, kuru gribēsi vai vienkārši dabūsi vairāk skatītāju...

Labi, nav ko te daudz izplūst - ja interesēs, pats izpētīsi.

Gribu piezīmēt, ka msn uz tava datora būs salīdzinoša priekšrocība (salīdzinot ar yahoo vai skype), jo tas kaut kāpēc izrādās ir populārāks tur - pasaulē aiz robežas.

Un, tiem, kas nolemj pārcelt savu videoprezentāciju no mand8.com uz msn vai citu čatu personiskākai komunikācijai - lai redzētu savu kameru tur, mand8.com kamera ir jāatslēdz. Pretējā gadienā, msn vai skaips vienkārši nerādīs neko...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru