Skaitām tos tikšķus līdz 2010...


Tāaaaa. Beidzot visiem novēlēts labs Jaunais gads un varu atviegloti uzelpot par padarītu darbu. It kā jau nekas īpašs, bet vienmēr grūti pieķerties, jo negribas visiem sūtīt vienu ziņu un tad nu sanāk ka ne vienmēr piespiežos uzraxtīt ko personīgu. ...bet vajag, it īpaši šogad, kad gads nav bijis viegls. Labu ziņu nekad nav par daudz un pats zini cik jauki ir saņemt ko jauku e-pastā.

Novēlēji savējiem labu nākošo gadu? Un vai tavs gads ir bijis labs? ...nu es domāju, ja būtu jāraxta tā liste ar pozitīvajām lietām un negatīvajām, kurā pusē būtu pārsvars?

Atskatoties uz savu aizvadīto gadu, varu teikt - ir bijis interesanti: pamatīgi neticamas lietas notikušas darba sadaļā; gultas dalīšanas un sexa sadaļā arī zināms piedzīvojumu klāsts (par kuru tu noteikti jau esi lasījis :P ) un tad vēl ikdiena... jeb pareizāk sakot tās akūtais trūkums, jo viss pārējais laiks, kas netiek pavadīts skolā vai darbā vienkārši tiek nogulēts vai notrallināts šīgada jaunajai spēļmantiņai: "Paslēpts Zem Matrača"...

Vai es gribētu ko mainīt? (pēdējā laikā tik daudz apkārt sanācis dzirdēt: "ko tu darītu, ja..." tematu) Godīgu atbildi gribi? Nē! Pat, ja tobrīd šķitis, ka ir ziepes, kaut kas salaists grīstē vai zaudēta iespēja, tagad atskatoties redzu - ir labi, ka tā bija, notika, sagadījās. Viss, kas neizdevās, atgadījās, nenotika utt, ir piespiedis mani vai nu vairāk piedomāt vai pacensties un iegūt ko labāku vai vienkārši piestrādāt un iemācīties. Jā, nav bijis viegli. Un dažbrīd pat šķitis, ka ir pamatīgi dirsā un ko es vispār te daru, ...bet tad tu pamosties nākošā rītā, ārā spīd saulīte un lietas vairs nešķiet tik dramatiskas. ...un godīgi sakot, es esmu nedaudz pat lepns par paveikto visās savas dzīves sadaļās.

Vai tu vari teikt to pašu?

Lai nu kā - izdevušos nākošo gadu un: galvenais, lai kājas vienmēr būtu siltumā un tas neķītrais smaids sejā!


D

P.S. un paldies tev par atbalstu epastojot, komentējot, balsojot vai vienkārši lasot. ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru