EURO SKI PRIDE 2010


Vakar saņēmu interesantu meilu. Puisis, kuru neesmu saticis kopš pirmajiem Londonas laikiem (tātad ļoti sen), atsūtīja e-pastu ar aicinājumu pievienoties viņam Euro Ski Praidā... Viņš ar draugiem domājot doties un grib zināt vai es negribu pievienoties... Hmmm... Es, slēpes vai snowboards, sniegs... lietas, kuras vienā teikumā īsti neiet kopā. Nu šitās kājas (rādu uz savām kājām) nav domātas, lai ar tām piesietu koka gabalu pērtos no kalna lejā un āmen.

Bet, ja nu tev ir savādāka attieksme pret to, un pat interese (zinu, pats ar savām acīm esmu redzējis puisi, kurš ar liesmiņām acīs stāsta par saviem piedzīvojumiem un sajūtām snowboardojot), varbūt noderēs info par to:

Tātad: veselu nedēļu (nākošajā gadā no 20. līdz 26. martam) Austrijas Saalbach slēpošanas kūrortā notiks ikgadējais EURO SKI PRIDE 2010. Pats kūrorts esot iebalsots par labāko Austrijā un papildus tam - tai nedēļā tas būs piebāzts ar homo ar vai bez slēpēm un dēļiem, bet noteikti pārtijojot.

Could It Be Magic? (nu aptuveni tulkojot: Vai iespējams, ka tā ir maģija?) ir sauklis pasākumam un pēc programmas apskates sāk šķist, ka tur īsti slēpes pat var nevajadzēt pakot ārā: sākot ar welcome kokteiļiem jau sestdien, līdz baseina pārtijām un Boy George priekšnesumam jau pāris dienas vēlāk. Katru dienu pa kārtīgam pasākumam tikko iestājas tumsa, jeb tikko tu atkal pamosties no miega (kā nu kuram)...

Vairāk: klikšķinot te, tur vari arī iečekot pāris viņu pašu piedāvājumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru