Latvijas iekārojamākais puisis 2009


Redzēji manu ierakstu par DNA seksīgākajiem planētas vīriešiem? Netā pavīd Cosmo liste par Latvijas džekiem. Un kaut kāda "Jancis" liste 2003. gadā. ...un tad vēl "Kas Jauns" vienu šogad uztaisījis... Arī Sapnis izveidojis savu Latvijas iekārojamāko puišu topu... Bet tās ir citu (un mistisku žūriju) veidotas listes - neviena, kur man vai tev būtu bijusi dota teikšana.

Hmmm... Tad nu es tagad visu nedēļu domāju un štukoju ko un kā. Un redz pie kā nonācu:

Kā būtu, ja arī mēs te uztaisītu kārtīgu 2009. gada Latvijas iekārojamāko puišu listi, kur puišus piesaka un balso lasītāji? Protams, būs pamatnoteikumi un jāseko saprāta robežām, bet tas arī viss.

Labi, tas jau vairs nav īsti kā jautājums, bet gan aicinājums arī TEV - piedalīties! Noteikti zini kādu čali, ko redzi TV, par ko izlasīji avīzē vai netā un kurš šķiet nu SUPER sexīgs... Neslinko un pievieno viņu saraxtam. Nav svarīgi no sportistu, mūziķu, mākslinieku vai politiķu vidus - visi labi.

Liste jau top, gan palēnām, BET TOP! Ieikšu jau drīz.

Gala termiņš: 15tais decembris.

Prasības kandidātu pievienošanai: puisim jābūt tiesīgam saukties 2009. gada Latvijas iekārojamākais puisis (nu tas nozīmē, ka nav lielas jēgas, ja mums te parādās, bāliņi no Krievijas, Lietuvas vai pat Somijas) un viņam jābūt kādā veidā pazīstamam sabiedrībā (jā, zinu - diskutabls punkts, bet būsim godīgi, kāda jēga iekļaut kandidātu listē kaimiņu Jāni, ja neviens cits no lasītājiem viņu neatpazīst un nevar ievērtēt vairāk kā tikai no foto šai lapā?)

Kandidātus iesaki: zemmatraca@gmail.com vai tepat komentos.

Visu kandidātu listi apkopošu līdz X-mām un nodošu balsošanā līdzko tā būs salikta.


...un neskai, ka tev netika dota iespēja piedalīties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru