10 vietas, kur...

Kamēr kāds manu kladi izmanto lai meklētos (neminēsim vārdus, bet nu jā...), es esmu uzgājis netā pārpublicētu listi, ko sastādījusi Kanādas Men's Health redaktoru komanda:

=============

10 Wildest Places To Have Sex (aptuveni tulkojot: 10 mežonīgākās/neiedomājamākās vietas sexam).




Lai arī žurnāls domāts hetero puikām ar muskuļu fetišu, kā ideju bāze arī mums tas var noderēt (nu pie sevis gan es nospriedu - arī man, bet labi - es esmu labs un padalos) :P

Uz veļas mazgājamās mašīnas - tā rada krietni daudz vibrāciju mazgāšanas cikla laikā un sēžot uz tās sexa laikā sajūtas esot neatkārtojamas... (jāizmēģina)

Seifā - bankām ir seifu istaba ar tām mazajām kastītēm... Kameru tajās nav, tās ir klusas un durvis tiek noslēgtas. (man nav seifa nevienā no bankām)

Victoria's Secret ģērbtuves - acīmredzami - ideja hetero puikām un ne pie mums. Bet esmu pārliecināts, ka ideju saprati. (der apsvērt, kad iepērkos - tikai jāizpēta kurās nav darbinieku pie ģērbtuvēm un tie aizkariņi tādi labāki...)

Bean bag "krēsls"/maiss - izlokams formās, kurās gribi un nav statisks. (žēl, ka man tāda nav)

Ziemassvētku laikā - ierodoties ar dāvanām paslēptām iepirkumu maisiņos, ir iespēja samelot, ka tās nepieciešams papildus iepakot, bet tev nebija laiks to izdarīt iepriekš un to sadarīsiet blakus istabā. (...stulba ideja, bet nu jā... kanādiešiem laikam tiešām dzīve ir garlaicīga)

Sex 57 gada ševroletā... - mūsdienīgākai iespējai - Ford Excursion. (...nu labi)

Vingrošanas bumba - bumba palīdzot uzlabot stimulācijas dziļumu, ja abi sēž pareizi - viens otram virsū. Iesākot kustību, bumba to turpina atsperīgi pati no sevis. (ļoti atgādina ideju ar ūdensgultu vai labi atsperotu matraci)

Meža vidū - raxtā gan minēts nacionālais parks dziļā Aļaskā, bet nu jā... Viņi iesaka ar telti. (nu nepatīk man teltis un ilga laika pavadīšana bez komforta)

Liftā - ieteikts kravas lifts, jo tiem parasti nav trauksmes signāla, kad tas tiek apstādināts starp stāviem... (izmēģināts, krietni uzbudinoši)

Garāžā - viņi iesaka kādas pārtijas laikā nozust uz 20 minūtēm. Un vienmēr varot paslēpties aiz mašīnām, ja nu kāds nāk. (hmmm... tiešām?)

========

Ja godīgi - tāds diezgan dīvains tops. Bet ideju ierosinājumiem der.

No savas puses varu piemest: publiskās tualetes (ir interesanti, dzirdot cilvēkus nākam un ejam), uz jumta (galvenais - pārbaudi, lai blakus nav māja ar augstāku jumtu un daudziem logiem pavērstiem pret jumtu uz kura esi tu un viņš... krietni apkaunojoši, kad tev negribēti pievērš uzmanību), nepilnīgi noslēgti grausti pilsētas centrā (līdzīgi publiskajām tualetēm, vien nedaudz draudīgāk), pirtis/turku pirtis baseinos (turku pirtis ir daudz veselīgāk, jo lielajā tvaikā esot iegūstat krietnu laiku (līdz jaunienācējam aprod acis), ja tiekat iztraucēti), peldoties jūrā (nu būs grūti to darīt pilnā pludmalē, bet iebrienot dziļāk ir pozas, kas daudz neapkaunos). ...kāpas jau laikam vairs nav nekas neierasts, pareizi?


Vari, ko pievienot no savas pieredzes?

3 komentāri:

  1. lidmašīnā, bet tas jau arī vairs nav nekas neierasts laikam :D

    AtbildētDzēst
  2. Kāpņu telpa daudzdzīvokļu mājā, mežiņā blakus Alfai, uz Dominas jumta, VEF teritorijā uz soliņiem blakus bijušajai strūklakai, Golden tualetē

    AtbildētDzēst
  3. birojā uz galda, kad izrādās ka kolēģe blakus kabinetā vēl nav aizgājusi prom ;)

    AtbildētDzēst