Šūpoles, atrunas un D&G apakšbikses


Jāņi aizsvinēti, eksāmeni godam nokārtoti (nu ja ar "godam" saprot - nokārtoti) un nu var izbaudīt tos brīvos brīžus, kad saulīte parādās. Vakar no rīta biju nolēmis sākt savu atgriešanos pie klades ieraxtiem (jā, zinu, esmu nedaudz slinks palicis - daži man jau sāka pat pārmest, ka esmu redz, pabojājis viņu rītus, atstājot bez jauniem ieraxtiem), bet notika kaut kas neplānoti interesants. No rīta saņēmu īsziņu no puiša, kas jau ilgi lenca un gribēja tikties. Aicināja ciemos. :P Tā kā tu droši vien zini kā jūtas puisis, kas ir tikko pamodies un savā ziņā ļoti "relaksējies", nevarēju atteikt...

Ierodoties ciemos, atklājās 2 interesanti fakti no kuriem viens bija: viņš nebija viens, bet ar sakarīgi sexīgu čali, kas bija vairāk kā ieinteresēts "paspēlēties" 3jatā; un otrs: istabas stūrī bija ieriktēks tas daikts, ko par slingu (laikam jau pareizi latviskot būs - šūpoles, bet warbūt tomēr kā citādi) sauc... Tiešām nespēju noticēt savām acīm, jo domāju, ka tādi dzīvē, ārpus porņukiem, nemaz neparādās. ...bet, redz, maldījos. Un papildus tam - izrādās - tiešām interesanta padarīšana. Katru dienu tu, cilvēks, iemācies ko jaunu.

...citiem vārdiem mana atruna ir, ka daļa dienas pagāja par kladi un ieraxtiem nu nemaz nedomājot. ...un pārējā diena tika vienkārši notriekta, kad vecs draugs izvilka ārā ieēst un vienkārši par dzīvi ierēkt. Pat biju piemirsis cik labi, kad tev ir kāds gejs ar kuru parunāties bez tās idejas par sexu.

Starp citu - par gejiem runājot, noteikti būsi redzējis jauno D&G 2011 vasaras kolekciju, pareizi? Nē, nepārproti mani - neesmu viens no tiem, kas pavada laiku gūglējot drēbes, bet: 1) tie modeļi bija to 15 minūšu notērētā laika vērti, 2) šī esot jubilejas gada modes skate abiem dizaineriem - 20 gadi zem zīmola, ja nemaldos, 3) Annie Lennox backgroundā spēlēja dzīvajā... Lai nu kā - viena lieta, par kuru man tiešām gribās arī tavas domas dzirdēt - viņu vīzija par jaunajām apakšbiksiņām!!!


Tagad ieskaties kārtīgi - vai tev neraisa dīvainas asociācijas ar autiņiem? Vai tev viņas šķiet sexīgas un nevis kā maiss - tāds nedaudz nošļucis un ar brīvu vietu visam kam?

...ar ko tik mums nenāksies saskarties nākošgad.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru