Daniels dala E-vīzijas punktus


Lai arī šoreiz E-vīziju sanāca skatīties tikai tā - garāmejot, Daniela punkti E-vīzijas puišiem ir sadalīti neskatoties ne uz ko.

Labvakar Oslo, man priex būt kopā ar jums. Tiešām smuki sexīgs un rozā šovs sanācis. Bla bla... Te nu ir manis vienprātīgi dalītie, ļoti nozīmīgie, punkti E-vīzijas izskatīgākajiem džekiem. Jūs vēl joprojām dalāt lielākos punktus tiem sexīgākajiem, pareizi? Nu tad nekavēsim laiku un sākam!

Nedaudz savādāks meldiņš un nedaudz savādāks puisis. Manuprāt, Tom īsti neiederas saldo Eirovīzijas dziesminieku vidū, bet tu jau zini - tie, kas ir tie savādākie, pirmie piesaista uzmanību. Beļģijas pārstāvim 5 punkti.

Pat īsti nezinu kas pievilka šim puisim. Noteikti tās nebija tās tautiskās bābas videoklipa backgroundā... Bet lai nu kā, Polijas pārstāvis uz mājām vilks 6 punktus no manis.

Ne tikai viens no baudāmākajiem meldiņiem, bet arī atšķirīgi smuka seja. Nezinu kāpēc, bet man patīk šie Bon Jovi tipi. N'evergreen no Dānijas iegūst 7 punktus.

Angļu valodā ir forši, ka nav mums vārdiem dzimtēs raxturīgo galotņu. Un kur vēl krutāk kā iedomāties, ka Didrik dzied šo dziesmu tikai tev. 8 punkti pašai Norvēgijai.

Lai arī dzied pilnīgi dīvainā mēlē, nenoliedzami Harel ir Eirovīzijas seja un viens no pretendentiem uz šī topa augšgalu. Diemžēl nepaveicās tikt līdz pašam augšgalam, tikai 10 punkti.

Un tu jautāsi, kas tad iegūst manus 12 punktus? Nu labi, meldiņš nav uzvarētājs, bet tas naivais smaids un nedaudz puiciskā uzdrošināšanās ir tas, kas Josh nopelna visus punktus manās acīs. ...nu pieaudzis Justin Bieber. Tiešām cērtama eglīte. :D

Ar labunakti Oslo. Bija tiešām fantastisks šovs, jūs bijāt tie labākie utt, utjp. Līdz nākošam gadam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru