Sestdienas video rīts


Šai smukajā rītā nolēmu sataisīt tādu kārtīgu video rītu. Ar laiku savācas visādi video, kuri atrasti, bet kuriem nav īsti vietas Dienas video lodziņā un arī atsevišķu ieraxtu par katru atsevišķi ne visai gribas raxtīt. ...tad nu viņi krājas, krājas un te nu you go:






Sāksim ar vienu pilnīgi bez komentāriem: :D



Flashmobi jau vairs nevienu nepārsteigs (pat dancojošie arī nē), ja nebūs kā īpaši izdomāti, kādā īpašā vietā izpildīti vai ar kādu īpašu ideju. Šis ir viens no tiem, kas lika man iesmaidīt...



Nu jau nedaudz ir pierimusi (diemžēl) tā skaļā nebūšana ar katoļu baznīcas nesmukumiem, bet šie īsie video ir pietiekams iemesls, lai atsvaidzinātu atmiņu. :D



(vari saskaitīt cik reizes viņš lieto fuck dažādos locījumos un vārdu veidos? es apstājos pie, laikam, 50. ...noguru)



Nu tēma nopietna. Kuram gan nav gadījies līdzīgs Ally McBeal moments? ...un nevajag nemaz te stāstīt, ka mašīna ir priekšnoteikums. Arī uz ielas, ar austiņām ausīs, busā vai kaut vai parkā uz soliņa - visi der. + vai tikai man liekas, ka JonJon ir superizkatīgs?



Par šito es tiešām smējos. Nu labi: visi mēs zinām, ka porņikiem režisors nu nav lieta baigi nepieciešama: bikses nost un... Bet laiku pa laikam parādās kādi "savārījumi", kur acīmredzami kāds nolēmis: mums tiešām vajag jaunākā porņika radīšanai arī režisoru. ...un tad nu šis indivīds raujas melnās miesās un domā jaunas idejas un nepārspējamus kadrus. Un beigās rodas jautājums: vai tiešām bez tā nevarēja iztikt? Vai te tiešām to asiņu jūru arī vajag,vai tiešām nepietika, ka puiši paši par sevi jau ir sexīgi pietiekami? Hmmm :D (tiem, kam problēmas ar asinim uz ekrāna - labāk neskatieties. ...brīdināju)



Laikam spāņu reklāmiņa sabiedrības uzmanības veicināšanai pret AIDS... :)




Jauku dienu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru