Eminems pievienojas pārējiem


Vakar lasīju ziņu, ka Eminems, jup, tas pats, kas reperis, esot kādā nesenā intervijā The New York Times atbalstījis geju laulību vienlīdzības nepieciešamību tikt atzītām un pielīdzinātām parastajām laulībām, tādējādi kļūstot par kārtējo superslavenību, kas atklāti nebaidās paust savu atbalstu un neuztraucas par to, ko citi nu padomās!

Nē, nepārproti - viņš nesaka, ka ir gejs. Tās ir 2 dažādas lietas (būt gejam un atbalstīt gejus), kuras, manuprāt, daudzi vēl jauc vai grib jaukt.

Bet nu jā... Viņš nav vienīgais. Ja tu kaut nedaudz esi youtūbējis par gejiem un atbalstu dažādiem projektiem, atradīsi, ka tur ir tonnām to, kas slavenu un nebaidās paust savu atbalstu LGBT.

Nu labi, jautāsi, ko tas nozīmē man kā parastam gejam te LV, ka tur kaut kāds Eminems (vai cits super pazīstams dziedātājs, aktieris, modele, rakstnieks, pavārs, politiķis) atbalsta manas tiesības vai vienkārši pauž uzskatu, ka būt gejam nav pasaules gals un tas ir normāli?

Katram no mums ir savi "role models" (cilvēki, kuriem tu gribi līdzināties). Vienam tie var būt slaveni zinātnieki, citam: dziedātāji vai aktieri. Tu seko līdzi viņa/as/u gaitām, darbiem, dzīvei. Un noteikti nevari nepamanīt, ja kādreiz viņš/a/i izsaka pozitīvu atbalstu gejiem. Pat, ja tas nevar likt tev mainīt savu attieksmi pret gejiem, tas tev var likt aizdomāties, jo tavs "role model" ir viens no tiem, kurā tu ieklausies.

Šī iemesla dēļ, manuprāt, ir svarīgi, ka sabiedrībā pazīstami cilvēki sāk apzināties cik tomēr daudz viņu teiktajam var būt spēks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru