Sava gulta mīļāka


Heisā, hopsā - esmu mājās. Un kārtējo reizi esmu pārliecinājies par teicienu - pašam savā gultā labāk. ...laikam vecs palieku. Bet ne par to ir runa: runa ir par to, ka to tu saproti tikai tad, kad neguli tajā (par gultu runa). Tāpat kā ar daudzām citām lietām dzīvē, vecā paruna: tu nenovērtē lietas līdz tās pazaudē, attiecināma arī uz šo. Un nedēļu ilgs atvaļinājums cita gultā ir vislabākais piemērs. :D

Tieši pirms devos brīvgājienā, bija saruna par to ar vienu puisi. ...jā, viņa gultā.

Esam pazīstami kādu gadu, bet tikai todien, pēc laba sexiņa, sākām runāties vairāk kā parasti. Laikam iedzertais vīns vai pēcsexa vaļāšanās pa viņa gultu vainīga, bet nu tā sanāca. Sarunas ieilga, turpinājām dzert vīnu un viņš uzaicināja palikt pa nakti. Neskatoties uz to, ka piedāvājums interesants, pieklājīgi atteicos, jo biju sarunājis iet ar vienu draugu pārtijot vēlāk vakarā. Tad nejauši saruna ievirzījās par gulēšanu citu gultās.

Kad es aktīvi "meklējos", viņš teica, tā pārliecinājos, ka puiši īstenībā ir cūkas, ka vairs pat domāt negribu par iešanu pie puiša uz sexu, par palikšanu pa nakti nemaz nerunājot. Vai tiešām ir tik grūti iztīrīt istabu, kad skaidri zini - būs viesi? Un kā var gulēt traipainā gultasveļā, viņš gandrīz vai izmisis izmeta.

No pieredzes vadoties varēju tikai piekrist minētajam, piebilstot, ka īstu diskomfortu miega izbaudīšanai cita/citā gultā rada arī ikdienišķā pirmsgulētiešanas/mošanās rituāla trūkums. Lai kāds tas rituāls būtu - tas ir. Un tā trūkums atstāj iespaidu uz iespēju izbaudīt gulēšanu. Pat ja blakus ir tā jaukā cita silta ķermeņa sajūta: cita gulta ir un paliek cita gulta.

Nu jā... Esmu atpakaļ savā gultiņā un tiešām to izbaudu. Ceru, ka arī tu esi savā gultā un to izbaudi.



P.S. ja godīgi - tos, kuri nevīžo nomainīt gultasveļu, vajadzētu tiešām izraidīt no sabiedrības.

2 komentāri:

  1. Mjā, es arī esmu secinājis, ka sava gulta ir sava un tikai savā gultā - savā bedrītē un gultasveļā var tiešām izgulēties kārtīgi.
    Runājot par netīro gultasveļu un istabu - laikam jau katram ir kaut kāds slieksnis, pie kura pāriet visa gribēšana. Turklāt ir tiešām muļķīgi, ja Tu aizej ciemos un saimnieks taisnojas par savu nekārtību/netīrību ar muļķīgiem aizbildinājumiem. Vieglāk ir satīrīt.

    AtbildētDzēst
  2. ir jau vēl tā problēma, ka katram ir sava izpratne par tīrību. Tu aizej ciemos, nošokējies par netīrību. Bet saimnieks to nemana. :)atceros senu stāstu no radu dzīves, kur viens tantuks mierīgi varēja pasniegt ūdeni krūzē, kur pirms tam bijis rūgušpiens.. Katram savs slieksnis.

    AtbildētDzēst