Mūsu karogs...


Vai mūsu karogs ir pietiekami sexīgs, lai tu uz tā fona fotogrāfētos puskails? Ir karogi, kas ir sexīgi un ir karogi, kurus tu nekad neesi redzējis kopā ar puskailu, izskatīgu džeku, pareizi? Bet kāds ir mūsu karogs?







4 komentāri:

  1. He, Amerikas karogs un tam līdzīgie ir ļoti piemēroti bildēm ar kailiem puišiem, tas tomēr skaitās brīvības karogs. Ja pie Latvijas karoga nobildētos kails/puskails puika un bilde izplatītos netā, visdrīzāk uzrastos kādi nemiera cēlāji, kas šo bildi popularizētu līdz pēdējam, sūdzot tiesā un prasot likt cietumā par valsts simbolu zaimošanu. Varētu būt interesanti. :)
    Man gan ir sanācis redzēt kādu tiešām jauku bildi ar apģērbtu džeku un Latvijas karogu jaukā kompozīcijā. Teikšu ka ir tīri OK.

    AtbildētDzēst
  2. droši jau vien, ka taisnība tev ir par to zaimošanas ideju pie mums. ...bet no otras puses ko tad darīt ja kāds no mūsu peldētājiem pēkšņi ko labu izcīna un tiek aicināts kaut tam pašam Cosmo pozēt - viņam apģērbties pirms ko sākt? :D

    AtbildētDzēst
  3. Manā prātā salikās labs skats, smuks puika un mūsu tumšsarkanais karogs...

    AtbildētDzēst
  4. Īstenībā jau Latvijas karogs labi izskatās, un ir gadījies tajā ietītam plikam apkārt paskriet, bet jāpiekrīt vien pārējiem, ka publiskot bildes no tā pasākuma diez vai uzdrīkstētos iespējamās reakcijas dēļ. Vai Latvijas peldētājiem uz bikšelēm un dibenpuses tāpat nav valsts karogs?

    AtbildētDzēst