Orgasmiskas sajūtas


Pāris dienas atpakaļ sanāca tā, ka nejauši nometu savu datoru uz grīdas un atsitoties pret grīdu, iebāztais austiņu štekeris iedzina datora iekšās to mazo zaļo trubiņu, kas ir priekš austiņu štekera (nu tas ir vienkāršākais veids kā apraxtīt notikušo). Rezultāts pavisam vienkāršs - skaņa pieejama tikai no skaļruņiem, jo austiņu štekeris ir kaut kur dziļi datorā. ...bet kā tu cilvēks skatīsies porņikus bez austiņām???

Tad nu būdams latvietis praktiskais saņēmos šorīt un ķēros pie skrūvgrieža... (ar mūžīgo latvieša cerību - a varbūt tur tikai jāiebīda tas štekerīts pareizā vietā un tas ir viss!)

Ilgi man nācās saprast kā to lācīti dabūt vispār vaļā. Skrūvīšu daudz un ne visas viegli atskrūvējamas (atceries, es un tehnika vienā teikumā kopā neiet). ...un tad vēl tie sasodītie plastmasas krampjīši: tu īsti nevari saprast kur ko spiest un nospiežot nevari saprast vai neesi ko saplēsis. Ar katru nākošo (it kā) lūstošās plastmasas skaņu saproti - cerības, ka lācītis atdzīvosies, krītas kā dzīvības lauciņš datorspēlē, kad tevi kāds lielāks un spēcīgāks mošķis vienkārši slaktē. ...bet nu ko darīt - pusceļā apstāties nav stilīgi!

Varonīgi turpinu un beidzot atmūķēju to nabadziņu vaļā, atrodu savu štekerīti, saprotu, ka tas nabadziņš ir nolauzts un pa galam, un ar drebošu roku cenšos salikt visu atpakaļ (nu vismaz vizuāli lai izskatās kā iepriekš).

Viss šis garais ievads bija nepieciešams lai apraxtītu manu jaunradušos pārliecību, ka tiešām orgasmiskas sajūtas iespējamas arī bez sexa vai raušanas kulakā. To sajūtu, kas mani pārņēma izdzirdot ka lācītis, saskrūvēts un saslēgts, atkal normāli ieskanas un atdzīvojas manu acu priekšā, savādāk kā orgasmisku es nevaru apraxtīt.

Beidzot es apzinos, ka tai (citreiz domājot - stulbajai) anekdotei par grāmatvedi un viņa orgasmu, kad bilancē beigās viss sakrīt, ir sava patiesības daļa.

Man nu būs jāmeklē kur dabūt jaunu štekerīti un jāizlemj ko darīt ar tām pārpalikušajām skrūvītēm, kurām vieta neatradās, kad lācīti skrūvēju atpakaļ, bet tev - labrīt un ceru, ka šodiena ir kā radīta kādam orgasmam.

1 komentārs:

  1. Nu datora iekšu pārzināšana nāk ar laiku. kad kādu ceturto reizi skrūvēsi to brīnumu vaļā, tad vairs nebūs tik ļoti bail. (protams arī orgasmistiskās sajūtas izzudīs)

    Es mēdzu ķert orgasmam līdzīgas izjūtas no šā tā piemēram filmām, ļoti foršām dziesmām, grāmatām, vai arī ja pašam ir izdevies pastrādāt ko ļoti foršu.

    AtbildētDzēst