Tūre pa Londonas geju vietām


Katru dienu uzzini ko jaunu.
Droši vien jau kādu laiku zini, ka Londona ar savu kosmopolītismu un gejiem draudzīgo atmosfēru ir viena no pasaules Top 3 geju tūrisma galamērķiem.

Soho rajons pašā centrā ir vieta kur vienmēr kas notiek. Un šodien sērfojot netā uzdūros interesantai idejai: gida vadīta tūre pa Soho ievērības cienīgām vietām.

Katru ceturtdienas vakaru Londonas Buddy Map (pašpasludināts Londonas numur 1 geju tūristu gids) piedāvā 2 stundu garumā ar gidu iepazīt Londonas geju scēnu Soho rajonā. Piedāvājumā esot ne tikai izvadāšana pa "svarīgākajām" vietām, bet arī gidu tūrei piederīgs ieskats vēsturē.
Neatradu gan nekādas ziņas par izcenojumiem, bet varbūt es tikai slikti meklēju. Vairāk info atradīsi: www.gaybuddylondon.com.

Nezinu kā tev, bet man tomēr šķiet šī ideja diezgan interesanta. Lai arī it kā pats vari doties visur un pētīt ko un kā gribi par brīvu, zinātājs tomēr ir zinātājs - un laiks, ko iztērēsi maldoties, varbūt ir tā vērts lai ļautu zinātājam parādīt priekšā un arī varbūt izskaidrot, lai aiztaupītu mulsumu, kad kaut kas noiet greizi.
Hmmmm... Izskatās, ka esmu uzķēries uz šīs idejas. :)

Starp citu - tā webadrese var noderēt plānojot savu apmeklējumu Londonā, jo piedāvā par brīvu novilkt karti ar daudz maz detalizētu aprakstu un norādēm par Soho bāriem, klubiem utt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru