Daniēls plāno randiņu...


Nu labi, atzīšos, šis temats nav izvēlēts nejauši. Pie apvāršņa ir parādījies viens izskatīgs "iemesls". Un šoreiz gribas to nesalaist grīstē.
Jūtu - šoreiz iniciatīva būs laikam jāuzņemas man to pirmo soli spert. :) Tāpēc te ir manas Top 10 idejas par randiņiem puišiem. Pieļauju, ka tās tik pat labi noder kā pirmajam, tā kārtējam randiņam. Bet tev spriest. Vien pieminēšu to, ka man tomēr svarīgi likās censties būt nedaudz oriģinālam...

10 - kafejnīca/picērija/Apsaras tējnīca - viscivilizētākais un labākais variants, lai nodotos komunikācijai. Tomēr jāatzīst - visneorģinālākais. Tam gan ir vairāki labi plusi: vari diezgan ātri pazust, ja nevēlies turpināt sarunu; vari uzzināt diezgan daudz par otru; pie reizes vari arī paēst :P

9 - performance/neliels koncerts kādā bārā - nevainīgs, tai pat laikā ar labu atmosfēru nodrošināts randiņš, ja nezini ko īsti sagaidīt. Lielākā problēma gan laikam būs atrast īsto vietu un notikumu, jo Rīgā tādu nav daudz, bet varbūt tu zini tieši tādu? Pirms tam gan jāpacenšas noskaidrot vai viņam tas varētu iet pie sirds, jo ko gan dos randiņš, ja tu visu vakaru klausīsies mūziku, bet viņš žāvāsies un meklēs iespējas pazust?

8 - boulings/biljards - iespēja, ko nevajag izslēgt. Labas vietas, ja gribi padižoties vai ļaut padižoties viņam, lai gan varbūt ne pirmam randiņam.

7 - mašīnu kino - tiešām nezinu vai tāds pieejams kur arī Latvijā, bet atceros savu randiņu tādā, kad dzīvoju Anglijā. Tu ar savu auto iebrauc lielā pārkingā, uzgriez radio attiecīgo vilni un skaties filmu, ko demostrē tur priekšā uz lielā ekrāna. Un tas viss tavā mašīnā! Bez blakussēdētājiem un tiem, kas pārāk skaļi kraukšķina popkornu. :P

6 - ZOO - mēs it kā zinām kas tas ir un kur tas ir, bet kad tu tur esi bijis pēdējoreiz? Aha, arī man šis jautājums sagādāja grūtības, jo atbilde ir - ui, cik sen atpakaļ... Un īstenībā, kas gan var būt nepiespiestāk kā aprēkt tos mazos lemūrus ar svītrainajām astēm barošanas laikā vai runājoties noēst saldējumu tieši pie pērtiķu krātiņiem. Starp citu man likās, ka tā bija cukurvate, kas nospēlēja galveno lomu randiņā, kad tur biju pēdējoreiz - cukurvate ir viena, puiši divi... :P

5 - slidotava/skrituļošana - ohh, šis ir viens no veiksmīgākajiem veidiem, ko esmu pielietojis, kad gribu, lai randiņā varu viņu sabiedrībā "nejauši" turēt aiz rokas vai "nejauši" apķert un par to īsti neuztraukties. Skrituļošana Mežaparkā gan izdosies tikai ja abiem būs skritulenes, toties "nejauši" iegūtas ieejas kartes Lido centra slidotavā, kuras jāizmanto tieši šovakar var būt pamatīgi nevainīgs iemesls jaukam randiņam.

4 - vīna degustācijas - jā, izklausās skarbi, bet tu neticēsi cik īstenībā tas ir foršs iemesls randiņam. Un mēs zinām, ka vīns ir alkoholisks dzēriens, tātad nedaudz atbrīvo. Pietam - sarunu tēma, vismaz iesākumam, nodrošināta! Puisis, uz ko reiz metu acis, labi orientējās vīnos un mans (it kā) nevainīgais/izmisušais lūgums palīdzēt izvēlēties labu vīnu nopietnai dāvanai izvērtās vairākus mēnešus garā romāna... Tici man, arī pie mums Latvijā nu jau ir puiši, kas zin ko par vīniem un zin kur tos labi nodegustēt pirms pirkt.

3 - sauļošanās pludmalē - nenoliedzami, viens no seksīgākajiem veidiem randiņam (arī pirmajam). Pietam - ir zinātniski pierādīts, ka tev sauļošanās krēmu kārtīgi uzklāt var tikai kāds cits (arī priekšpusei), un, ja neviens cits apkārt nav pieejams - puisim nekas neatliks kā uzņemties šo skarbo pienākumu. Bet gan jau tu atlīdzināsi ar to pašu, jo kurš gan grib pārdegt saulē. Esi gan gatavs, ka nepieciešama kontrole pār sevi, jo tas nelielais neilona, spandeksa vai kokvilnas gabaliņš var nepiesegt tavas fantāzijas.
Nekad neaizmirsīšu randiņu ar sauļošanos uz 9stāvu mājas jumta. Viņš bija saorganizējis visu - sauļošanās krēslus, spaini ar ledu un sidriem tajā un mēs abi tikai peldbiksēs... Liekas es todien biju tā saziedies ar pretiedeguma krāmu, ka nevarēju iesauļoties vēl nedēļu pēc tam. Bet ko darīt - viņš to darīja tiešām perfekti. :D

2 - pikniks - mēs visi esam redzējuši filmas ar tādiem, bet tikai retais iedomājas, ka īstenībā nopirkt pāris picas (vai nu ko līdzīgu, kur tu zini - būs ok arī, ja atdzisīs), pudeli vīna, paķert pludmales dvieli un kopā ar puisi aizbraukt uz jūrmalu vai vienkārši pie dabas. Ne noteikti jāpiepilda filmu skati ar gulēšanu uz kapota un skatīšanos zvaigznēs, bet arī vienkāršs chill-out un sakarīga saruna var būt tiešām neaizmirstams randiņš.

1 - uzaicinājums uz vakariņām mājās - riskants pasākums, toties vislabākais, ja skaidri zini, ka puisis interesē un jūti arī viņa interesi pretī. Mājās gatavots suši ir mans ieteikums, jo ļaus piedalīties arī viņam. Tas vai iesi tālāk par ēšanu, buču vai "nejaušu" viņa krekla apliešanu ar ūdeni ( :P ) ir atkarīgs no tevis. Tomēr viennozīmīgi labs variants, ja gribi puisi iepazīt vidē, kur nav skatītāju un soģu. Pietam, redzēsi vai viņš spēj atrast pāris zeķes bez caurumiem un protās ierasties ciemos ar vīnu vai citu pieklājīgu žestu.

Es apzināti neesmu pieminējis tādas vietas kā klubi, peldbaseini vai parastie kino - nu tās nav vietas kur iet randiņā (vismaz manuprāt). Izņēmumi ir, ja vien tev ir pieeja baseinam pēc tā slēgšanas apmeklētājiem, vai vari dabūt biļetes uz patukšu filmu pēdējā rindā kino, vai zini tiešām labu klubu, kur vari arī mierīgi parunāt pie kokteiļa un netiksi pieķerts iečekojot tos seksīgos džekus dejojot apkārt.

Kuru izvēlējos es? Tagad svārstos starp pludmali apvienojumā ar pikniku vai vakariņām mājās... ohh, nu kad beidzot sāksies vasara?

1 komentārs:

  1. 1) feina lapa
    2) ZOO +1, pavasaris.. pavasaris..
    3) ceru, ka viss tev izdosies

    AtbildētDzēst