Smarža

Kas vieno Sécrétions Magnifiques by Etat Libre d'Orange un Fame by Lady Gaga?

Atkritu gultā saulē un atvilku elpu. Gaisā var just sviedrus un spermas piles sāk palēnām iesūkties ādā. Plauksta, kas nupat vēl darīja visu darbu, ir uzsūkusi krietni daudz to šķidrumu, ko angliski sauc par precum un ir spēcīga aromāta pilna. Jā, nezinu, kas un kāpēc, bet esmu kā apmāts ar šo aromātu kopumu, ko galvā nevaru nosaukt savādāk kā - sexa smarža. Pēc sexa vai kā manā gadījumā - noraušanas kulakā, rodas iespaids, ka oža pastiprinās un tu esi spējīgs izbaudīt šo smaržu sajaukumu tādā kā apbrīna baudā. 

Paradoksāli, bet neesot uzbudinātam, tā pati smarža šķiet pilnīgi pretīga un drausmīgi uzmācīga. 
Lai nu kā - smaržojot to visu, aizdomājos - vai nebūtu forši, ja būtu līdzīga smarža pudelītē? It sevišķi, pilnā klubā, kur visi ir krietni iekarsuši. Fuck... Tā varētu pagriezt daudzas galvas, jo katrs no mums neapzināti atpazīst to žūstošas spermas aromātu. Un kā jau minēju, esot kaut nedaudz uzbudinātam, tā tikai piedod efektu. 

Gūglēju un augstākminētās smaržas bija tās, kas izleca ārā kā vistuvākais sexa aromātam. Diemžēl, nevienas īsti nav tikai manis apraxtītās sexa smaržas. Lady Gaga Fame ar nelielu asins un spermas molekulu palīdzību, grib, lai smaržas atgādina dārgu prostitūtu, bet Sécrétions Magnifiques ar savu asiņu un siekalu piedevu apraxtā, vairāk liek domāt, par brutāla izvarošanu...


1 komentārs:

  1. Man likā, ka es vienīgais dīvainis kaifoju no šīs smaržas! :D

    AtbildētDzēst