Pī pī pīīīīī

Taisni vai jāprasa padoms - kā īsti strādā gejdars? I mean - esmu ne reizi vien teicis, ka mans jau sen kā atdevis galu un mētājas tur stūrī zem citu grabažu kalna. ...bet laiku pa laikam no turienes iznāk tādi vārgi pīkstieni un gaismiņas, tāpēc atkal uznāk tas jautājums - kā īsti? Kā tas ir tev?



Šībrīža aktuālākais jautājums tā sakarā - vai apziņa, ka puisis pīkst uz tava radara ir tāpēc, ka tur tiešām varētu būt kāds geja gēns tais bixēs ieģērbts vai vienkārši pīkst, jo puisis ir super hot un tev gribās, lai tas gēns tur būtu - tā teikt - vēlamais/ceramais pīkstiens, ko tu galvā vienkārši gribi dzirdēt?

Jau vairākas reizes sanācis uzskriet virsū šim čalim baseinā. Nekāds super trūper ūber, bet uz citu fona stabili - eksemplārs. Tu piefiksē viņu viendien, otru arī. Nejauši uzskrien virsū dušā, kur viņš ilgāk paliek. Viņš iznirst acu priekšā baseinā, jeb tu nejauši notver arī viņa skatienu, vienkārši atpūšoties starp peldēšanu... Pēc pirmspeldēšanas dušas viņš ienāk ģērbtuvē, kur es slaukos, lai pie spoguļa uzvilktu peldcepuri. Pavisam nelielas un nevainīgas lietiņas, bet viens plus viens, plus krietni daudz iedomu mērces un - manai galvai vairāk jau nevajag - viss sāk pats "nostāties savās vietās vai tiek iebīdīts vēlamajās vietās". ...un tikko tā dzirkstele ir iešķilta, tā doma gatava - ir vai nav gejs? ...protams,  iedoma, ka es pīkstu uz visiem ekrāniem un viņš tā vien gaida, kad došu zīmi. :D

Un jo vairāk par to domāju, jo skaidrāk saprotu - labi, ir kādi 5% iespēju, ka viņš ir gejs. Starptautiski statistiskie 5%. Bet skaidri zinot savu veiksmi ar radara pīkstēšanu iepriekš - es pat negrasos mēģināt ko pasākt līdz nezināšu skaidri. Bet ja es tomēr neesmu tāds vienīgais un arī viņš gaida manu pirmo soli... Gejam būt ir tik fuckin grūti. :D

Tagad, izstāsti - kā tas radars strādā tev un vai tavuprāt iespējams pamats teorijai, ka radars pīkst tikai iedomāti, jo tu gribi lai viņš pīkst, balstoties uz nejaušiem impulsiem, pārprastām detaļām un noteikti - dabiski izskatīgiem džekiem, utt.?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru