Seriāli - 2


Otrā daļa ievadam seriālos.

Pašā apakšā atradīsi apraxtu dažiem, kurus iesāku, bet tā arī nespēju nobeigt. ...varbūt kāds no tiem tev tomēr šķiet skatāms. Ja tā, tad dod zināt, ko tajā saskati un ko es esmu palaidis garām.


Drop Dead Diva - Deb ir cerībām pārņemta modele, blonda modele, kura iebrauc apelsīnus vedošā mašīnā un tā nonāk debesīs. Neņemot nē par atbildi, viņa nospiež ATGRIEZT pogu un nonāk atpakaļ uz zemes. ...tikai lai pamostos citā ķermenī. Jane ir spējīga un gudra juriste. Tukla, vienmēr izsalkusi un pilnīgi bez nekādas stila izjūtas... Kārtējais juristu seriāls blondā, bet asprātīgā un mīlestības cerību pilnā mērcē. Komediante Margaret Cho spēlē juristes sekretāri. Garšīgi sargenģeļi. 4. sezona iet uz beigām.

Necessary Roughness - Katram ir problēmas. Arī spējīgākajiem Amerikāņu futbola spēlētājiem. Dani ir vientuļā māte ar vīru, kas viņu krāpj un 2 tīņu bērniem. ...un, kā izrādās, arī spējīga psihoterapeite. Katra sērija jauns keiss, kas savijas kopā ar pamatkeisu - amerikāņu futbola komandu, kurā nekad nav miera. Ja kādreiz sākšu iet pie psihoterapeitiem, šis būs noteikti pamats skatījumam uz to kā tas viss notiek. 2. sezona.

Political Animals - Seriāls seko līdzi ģimenei, kur māte ir Valsts sekretāre, tēvs izbijis prezidents, kas nelaiž garām nevienus brunčus, viens no dēliem ir atklāti esošs gejs ar atkarības problēmām, bet otrs palīdz mātei vadīt viņas biroju. Vai es jau minēju arī foršo sievas māti, kura labprāt iedzer un bārsta gudrības, kuras var atļauties tikai vecs cilvēks? Seriāls sākas no brīža, kad Ellen ir spiesta izstāties no kampaņas par prezidenta krēslu un pieņem piedāvājumu kļūt par Valsts sekretāri. ...tūlīt pēc izšķiršanās no neuzticīgā vīra. Izklausās pazīstami? Pirmās sezonas vidus.

Suits - pirms Franklin & Bash, būtu teicis, ka visforšākais juristu seriāls. Tagad teikšu - šim ir augstākas klases garša. Harvey - ir stilīgs, pašpārliecināts un ļoti spējīgs jurists, kurš necieš zaudēt. ...bet tad atkal - viņš nezin ko nozīmē zaudēt. Turpretīm Mike bēga no narkotiku dīleriem, centās noslēpties un tika pieņemts par Harvey palīgu. Seriāls labi izdomāts un krietni tur roku uz pulsa. 2. sezona iet uz beigām.

Esi ko dzirdējis par Mary Portas jeb Mary Queen of Shops? Angļu uzņēmēja, veikalu experte un kreatīva domātāja, kuras realitātes šovi ir gandrīz vai konspektēšanas vērti, it īpaši, ja esi iesaistīts uzņēmējdarbībā. Mary Queen of Shops, Mary Queen of Charity Shops, Mary Portas: Secret Shopper, Mary Queen of Frocks un Mary's Bottom Line. Ne visi pieejami online versijās, bet ja tev izdodas dabūt rokas uz kādu no tiem - nu moi...

Par realitātes šoviem runājot - Joan & Melissa. Un zini ko - smējos tiešām skaļi. Joan Rivers var būt veca un uz sevis izprovējusi katru iespējamo plastisko operāciju, bet viena lieta ir skaidra - no viņas nāk ārā joki, kas man liek smieties skaļā balsī. Joan, būdama ebrejiete ar labu galvu uz pleciem, izdomāja - kāpēc neapvienot lietderīgo ar ienesīgo un atļāva filmu kamerām pavadīt sevi laikā, kad tiek filmēts viņas otrs šovs - Fashion Police. Citiem vārdiem sakot - Joan, kas pastāvīgi dzīvo Ņujorkā, pāris nedēļas mēnesi lido uz Losandželosu, lai tur filmētu jau minēto šovu. Viņa paliek pie meitas, kas tur pat dzīvo un tā rodas arī minētais seriāls ar tā kašķiem, pārdzīvojumiem un paaudžu kopā būšanu.

TeenWolf - lai cik arī tas stāsts būtu sen dzirdēts, šī MTV adaptācija ir krietni nervus kustinoša. ...papildus tam faktam, ka grūti izvēlēties kurš ir garšīgākais no seriāla galvenajiem varoņiem. Varones vārdiem runājot:  "nezinu, man tevi nogalināt vai nolaizīt?" Otrā sezona iet uz beigām.

Royal Pains - Tiešām neticas kāds cirks ir savācies tai Ņujorkas Jūrmalā (Hamptons) - katram otrajam cilvēkam, ko tur satiek ir kāda dīvaina slimība vai simptoms, kuru nu labajiem dakteriem jāpieveic. Dažreiz ar Makgaivera cienīgām metodēm, bet tomēr. Nedaudz uzkrītoši tiek bārstītas dakterzinības, bet tad atkal - seriāls par ārstiem. ...un nedaudz arī kaislībām.

The Game Of Thrones - nu ko tur piebilst: neizprotami aizraujošs. Ar neizprotami domāju - nu nekas īpašs tur nav, bet tik un tā paņem tevi tā, ka esi ar mieru izraut cauri visu seriāla sezonu vienā naktī, aizmirstot par gulēšanu. Aizvēsturīga pasakzeme, kur intrigas un savtīgi nolūki saķildojuši ar spēku apvienotās daudzās karaļvalstis. Bet karalis drīz vairs nebūs pie spēles galda un noteikumi mainīsies neparedzami ātri. Un tas ir tikai par notikumiem pasakzemes iekšienē - aiz lielās ledus sienas tiek audzēta armija... 3. sezonai jāsākas rudenī.

Bunheads - nesaprotu kā nokļuvu līdz 5tai epizodei. Nu labi - es biju izmisis. Bet tas arī viss. Par baletu nomaļā ciemā... Exactly. Un ar krietni švaku humoru. Tiešām brīnīšos, ja izvilks līdz otrai sezonai. Jane By Design - ja tu esi saspiedis galvu un tev patika Ugly Betty. ...šķiet vienīgais iemesls kāpēc izturēju līdz kādai tur 7tai sērija bija tas garšīgais bērnības draugs Billy. Bet tad atkal - nu nepiedienīgi jauns. Tā teikt - dirty pleasure. Ejam tālāk! How I Met Your Mother - nespēju galvā beigt uzdot jautājumu - kā viņi nokļuvuši līdz tai entajai seonai, kur viņi ir? Godīgi - nesaprotu! Web Therapy - Draugu Lisa Kudrow kā psihoterapeite netā, cenšoties 3 minūtēs konsultēt attiecīgo keisu. Pilns ar Holivudas slavenībām, bet sāāāāpīgi. Mēģināju atrast ideju iemeslam turpināt skatīties, bet padevos. ...varbūt nebiju pietiekami izmisis. Girls ir nākošais - kritiķi esot sajūsmā par jauno "viens no SATC līdzīgajiem seriāliem"! Es zinu, ka vidējā amerikāniete ir tusne, bet man to nevajag atgādināt katru sēriju. Tikai viens jautājums - kas tie par kritiķiem bija un ko viņi bija sapīpējušies, kad raxtīja atsauksmes? Once Upon a Time - murgs no kura tu gribi pamosties pēc iespējas ātrāk. Tieši tāpat kā ar The New Girl - nu kā viņi dabū tos jaunos storijus gatavus? Veep vajadzētu būt smieklīgajai versijai par gandrīz to pašu, ko Politcal Animal, bet tas galīgi nav smieklīgs. ...ja nu vienīgi ar domu - tiešām? Tiešām par šo man būtu jāsmejas?


Esmu iesācis skatīties vēl pāris, so nākošnedēļ...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru