Seriāli - 1

Pavadot vairākus mēnešus gultas režīmā, cilvēks ir pakļauts totālai garlaicībai. Es neesmu izņēmums. Paldies Dievam par Internata izgudrošanu, jo tas bijis mans lielākais sabiedrotais šajā laikā. ...bla bla bla, sanāca skaipoties ar draudzeni un viņa lūdza ieteikt kādus seriālus, ko skatīties. Būdams nu jau gandrīz profs šajā jomā (lasi - cenšoties īsināt laiku tos skatoties), nolēmu - varbūt arī tevi interesē kāds jauns seriāls.


* ne mazākā nojausma vai kāds no tiem jau bijis mūsu platuma grādos un kā tam varētu būt latviskais nosaukums - man nav televizora.


Franklin & Bash - atceries Zack no Saved By The Bell? Jup, Marck Paul Gosselaar tagad ir pieaudzis, bet vēl joprojām krietni sexīgs. Jautrs juristu seriāls par 2 "out of the box" juristiem un viņu paņēmieniem skarbajā tiesību un netaisnības pasaulē. Jau 2. sezona.

Alphas - ja esi redzējis Xman filmas, tad šis ir kaut kas ļoti līdzīgs: zinoša profesora vadībā savākts bariņš cilvēku ar pārdabiskām spējām. ...un jā, viņi palīdz policijas izmeklēšanās. Nu vismaz pirmajā sezonā... Sākusies 2. sezona.

Falling Skies - "Es biju skolā kad ieradās kuģi. Tie bija tiešām lieli. Kuģi uzspridzināja armijas bāzes un uzspridzināja visas galvaspilsētas. Un tad parādījās viņi..." Seriāls sākas 6 mēnešus pēc nezināmu citplanētiešu postoša iebrukuma uz planētas Zeme. Neviens nezin, ko viņi grib. Neviens nezin kā viņus apturēt. Pāri palikušās saujiņas cilvēku cenšas aizstāvēties kā vien var. Šis ir stāsts par vienu no šīm saujiņām - 2. Massačūsetas batalionu. Iet 2. sezona.

True Blood - nu ja tu vēl neesi ieslēdzies šai vampīru sāgā, tad īstais laiks sākt. Puse no varoņiem super sexīgi, otra puse - geji. Galvenais mīlas stāsts gan tāds vājš, bet vampīri ir un paliek vampīri. Jau 5. sezona un beigas neredz.

Heart of Dixie - Spējīga dakterlietu studente netiek pie stipendijas un spiesta pamest studijas un praksēšanos Nujorkā. ...tikai lai pārņemtu daļu daktera praxes dziļā Amerikas nekurienē. Vai es jau minēju, ka puisis viņu arī pamet? Pilsētas meitene lauku vidū. Kaimiņš Dvein, ar savu "veļas dēli", ir tiešām seriāla skatīšanās vērts. 1. seozna.

The Secret Circle - Casey zaudē mammu un spiesta pārcelties pie vecāsmātes mazā piekrastes pilsētelē, kur viņu jau gaida. ...bet ne jau vecāmāte. Izrādās Casey ir trūkstošais posms burvju grupā, kurai ar viņas palīdzību būs piekļuve lielam spēkam. Lieki teikt, ka viss nenotiek kā ieplānots un palēnām, palēnām atklājas lielā plāna gadu gadiem plānotās detaļas. ...kāda cita - varenāka, nežēlīgāka un spēcīgāka - plāna detaļas. Storijs varbūt dažbrīd paliek pliekans, bet aktieru ansamblis ir garšīgs. ...arī Brian no QAF. Drīz vajadzētu sākties 2. sezonai.

Smash - pieaudzis Glee. Vai varbūt pareizāk būtu to pielīdzināt kādai no Barbaras Streizandes mūziklfilmām? Merlina Monro ir mūza jaunajam mūziklam ap ko apvīts viss seriāla stāsts. Netīrās spēles un aizkulises, lai iegūtu lonu, darbu, varu un panākumus uz skatuves Brodvejā. Papildināts ar tiešām labām balsīm. 1. sezona piebeigta un tūlīt, tūlīt sāksies otrā. Jaunajā sezonā, jau spēlējošajai Grace no Will&Grace piebiedrosies arī aktieris, kurš tēloja Jack. 

Revenge - atriebība ir vien no motivējošākajām jūtām, kas mums piemīt. ...it sevišķi, ja galvenie varoņi ir Nujorkas Jūrmalas (Hamptons) iemītnieki, kuri, pašiem nezinot, spiesti maxāt par pastrādāto noziegumu daudzus gadus atpakaļ. Dažreiz tik kaitinošs, jo neparedzama notikumu gaita. 2. sezona sāksies rudenī. 

Homeland - operācijā, kuras mērķis bija notvert teroristu līderi, kurš paslēpies kaut kur Afganistānā, negaidīti tiek atrasts Amerikāņu kareivis - gūsteknis. Atgriežoties demokrātijas šūpuļzemē pēc daudzu gadu prombūtnes, viņš nu kļūst par nacionālo varoni. Taču ne visi viņu redz tādā gaismā. Vai iespējams, ka viņš ir teroristu līdera tālredzīga plāna galvenais spēlētājs, kura uzdevums ir dot atbildes triecienu Amerikai? Rudenī jāsākas 2. sezonai. 


Nākošnedēļ būs vēl. ...arī tie, kuriem noteikti nav jēgas tērēt laiku.


7 komentāri:

  1. The Secret Circle ir atcelts, vismaz pirms kāda laiciņa pavisam noteikti bija!

    AtbildētDzēst
  2. "Suits" - arī feins seriāls par pieredzējušu juristu un wannabe juristu ar noslēpumu, bet labu sirdi un vēlmi palīdzēt cilvēkiem. Juristu lietas + drāma katrā sērijā garantēta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ššššsss! ...Suits un Drop Dead Diva ir nākošajā listē ;)

      Dzēst
  3. Super, ar nepacietību gaidīšu un nevienam ne pušplēsta vārdiņa neteikšu ;)

    AtbildētDzēst
  4. True Blood! Šī seriāla dēļ vēlos kļūt par vampīru! :D
    Un Ēriks ir tiiiiiiiiiik sexīgs! :*

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ...unn TeenWolf dēļ - par vilkati. :D Ne tu vienīgais.

      Dzēst