Ohh, tas dupsis...

Esot godīgam, būs vien jāatzīst, ka grāmatas vāks ir tas pēc kā tiek spriests par tās saturu. Un dupsis noteikti ir grāmatas vāka daļa, kad runa iet par puišiem. Jā, ir gadījies gandrīz ieskriet stabā, atskatoties kā kāds labāks eksemplārs aizsoļo pa ielu, smuki grozīdamies. ...ir tādi, no kuriem acis vienkārši nevar atraut un tā vien gribās ieķerties. Nu labi, nav tā, ka man pašam nebūtu nekāds, bet pieļauju, ka kāda kādreiz izmestais - plakans kā dēlis, ir iesēdies apziņā uz palikšanu. Varbūt tieši tāpēc acs aizķērās uz sekojošas ziņas - D. Herdal izstrādājuši pirmās dupsi paceļošās apenes puišiem.


Īpaši veidotais dizains ar Y formas iešuvi biksītēm liekot pacelt un "saturēt" mantību pie vietas, to vienlaicīgi arī veiksmīgi parādot. Atšķirībā no biksīšu izmēra un vēlamā efekta, mainās leņķis kādā tas viss notiek. Mājaslapā piejamais "kalkulators" (zem AngleFit) automātiski atsijās vēlamo izmēru un pašam atliks vien izvēlēties krāsu un modeli.


Nevaru īsti komentēt expertu teikto, ka šis izgudrojums pielīdzināms Wonderbra apvērsumam sieviešu krūšturu valstībā, bet skaidrs ir viens - nu vairs nevar īsti sodīties, ka nav iespēju.




P.S. kārtējais ieraxts x-mas vēlmju listē...

2 komentāri:

  1. vecaisvilks23 jūlijs, 2012

    Zināmā mērā muļķīgi, jo kas gan notiks, kad biksītes tiks atdotas krēslam vai grīdai...? :D
    Kad to vairs nebūs, viss tāpat atklāsies un tad nāks vil-ša-nās.... :(
    Vai ir tā teātra vērts?....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tai pat laikā: kad esi grāmatu izvēlējies, tās vāks tiek atvērts un pirmā lapa iesākta lasīt. Tai brīdī tas - vai turpināsi to lasīt, jau ir atkarīgs no tā, cik interesanti tā ir uzraxtīta.

      Dzēst