Geju raža

Kas par neparastu nedēļu, pareizi? Galva pilnīgi griežas riņķī aiz visām tām interesantajām ziņām, kas pagājušas garām mūsu ikdienas mēdijiem. Bet visu pēc kārtas un palēnām, jo nenoliedzami mums patīk tajā iebāzt savu degunu. ...kaut arī nevajadzētu. :P



Tikai vienreiz un īsi - tiešām liels paldies tiem no jums, kuri turēja īkšķus par mani. Operācija esot noritējusi veiksmīgi, māsiņas slimnīcā bija tiešām laipnas (varbūt par iemeslu bija tās konfektes, ko sadevu, nezinu) un šķiet, viss iet labi  (tfu, tfu, tfu) - jau varu staigāt pastāvīgi. Neko daudz un ilgi, un super lēni, bet varu. So, jā - tiem, kuri gaida sexīgos piedzīvojumus - vari mierīgi aizmirst par šo kladi vismaz mēnesi, divus. Izņemot kādu atmiņu uzplaiksnījumu, mana sexa dzīve ir uz pamatīga hold.

Bet atpakaļ pie pieminētajiem notikumiem. Kas par raženu nedēļu geju ražā, pareizi? Es domāju - lietus nolijis un tie viens pēc otra iznāk no skapja kā sēnes mežā. Un es nerunāju tikai par atzīmēšanos gadījumu ar Anderson Cooper (liela TV personība štatos), kuru neviens vairs par hetero neuzskatīja jau gadus. Viņa iznākšana no skapja bija vairāk tāds kā ķeksītis- beidzot skaidri pateikts un punkts!

Uzmanības vērts stāsts ir par MTV atzīto "uzlecošo zvaigzni" Frank Ocean, kura iznākšanas atklātā vēstule-paziņojums, iespējams, uzjundīja kādas atmiņas arī tev. Skaidri zinu, ka tā uzjundīja man, jo kuram gan nav sanācis ieķerties draugos, nesaņemt gaidīto pretī, utt... Bet tik reti kāds par to ir gatavs stāstīt. Vēl jo vairāk publiski. Un vēl jo īpašāk - ja esi hiphopa pārstāvis, kur pat neskatoties uz pāris ne tik seniem notikumiem, būt par geju vēl joprojām ir krietni "dīvaini".

Taču ar Frank šis ieraxts nebeidzas - ASV Olimpiskās futbola komandas dalībniece, kura tiek pieskaitīta tikai pāris pasaulē pazīstamākajām sieviešu futbolistēm, Megan Rapinoe beidzot saņēmusies izstāstīt savu stāstu žurnālam OUT, jo sapratusi, ka tagad tam ir īstais laiks (Olimpisko spēļu tuvums). Un lai to padarītu interesantāku tikai pateikšu - viņa jau trīs gadus ir kopā ar  kādu Austrālijas futbola komandas spēlētāju. ...varētu pat būt interesanti paskatīties kā izskatās sieviešu futbola spēle, ja šīs abas komanas sacenstos, ne?

Visam notiekot šādos apjomos, man gribot negribot domas pievienojas visiem tiem, kuri spekulē - diez kurš būs nākamais? Šķiet, šonedēļ tā sniega pika palika pamatīgi lielāka un tai uzņēmot lielāku ātrumu, nevajadzētu būt pārāk ilgi līdz dzirdēsim jaunus un jaunus "geju ražas" biedrus. ...starp citu Olimpiskās spēles vairs nav aiz kalniem, kas nozīmē - iespējams, parādīsies arī augstākas raudzes sporta "raža".

P.S. ...starp citu - ko tu domā par ideju, kas cirkulē apkārt, ka Tom Cruise šķiršanās iemesls ir viņa homoseksualitāte? Ceru, ka pamanīji kreatīvo ManHunt reklāmas joku, kurš publiski uzpeldēja šonedēļ.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru