Cik vērts ir randiņš?


No rīta ēpastā atradu uzaicinājumu uz labdarības izsoli, kurā piedalās tādas lielas zvaigznes kā Elton Jon un Lady Gaga. Viņi īsti laikam nav informēti, ka man makā nav pāris miljonu, ko ziedot labdarībai, lai backstadžā satiktu kādu no minētajiem. Nepareizais adresāts, nospriedu, bet linku tomēr apskatīju. 



Lady Gaga koncertbiļetes un viņas satikšana baksteidžā šobrīd jau iegājusi 4tajā miljonā; satikt Eloton Jon un Cyndi Lauper (kuras fonds True Colours ir visu ziedojumu saņēmējs) - jau trešajā un Liza Minnelli pieejama par 2iem. Bet solīšanai atlikušas vēl pāris nedēļas... Interesanti - labdarība ir laba lieta, bet diez cik daudz beigās būs gatavs atdot kāds monstriņš, lai satiktu Lady Gaga pēc koncerta? Par to domājot turpināju skrolēt tālāk un skatīt pārējās izsoles lietas. Starp dažādiem šoviem, biļetēm uz sporta spēlēm un apraxtītām bumbām pašās beigās noslēpies viens randiņš. Jup, Ņujorkas modeļu aģentūras Next modelis Matt Merrell izsola deitu ar sevi.

Stop, stop, stop - deits? Hmmm... Noteikumi sekojoši: gada laikā pēc izsoles, abiem izdevīgā laikā un vietā - vakariņas uz tava rēķina. ...pie atrunas, ka aģentūrai ir tiesības izčekot kriminālsodāmības datubāzi un vai tu neesi tajā, kas būs dealbreakeris. Pagaidām vinnētājs ir gatavs maxāt 650 dolārus par šo iespēju, bet pats puisis domā, ka solīšana varētu ienest kopējam katlam apaļu tūkstoti. Good for u, right? It sevišķi, ja apzinies - deits ar mani vērts veselu tūkstoti dolāru. Plus, tu vēl maxā rēķinu.

Diez, šādās izsolēs sola par labi pavadītu laiku, smuka puiša kompāniju vai varbūt par cerību, ka tur var kas izveidoties? I mean - tūkstotis nav tik liela nauda boifrenda atrašanai. Protams, pie vesela kalna papildfaktoru, kuriem jānoklikšķ pareizi, lai tas notiktu. Nedrīkst aizmirst labdarību, kas šādā aspektā tomēr ir tiešām baudāmāks variants kā vienkāršs naudas pārskaitījums labdarībai pirms X-mām. Tikai iedomājies cik interesanta būtu dzīve, ja ziedot gadā varētu atļauties, teiksim, miljonu... Protams, tad arī diez vai laiks būtu tiem 1 000 randiņiem, bet tikai idejas līmenī... :D

Ja šāda izsole notiktu Latvijā - vai tu būtu gatavs piedalīties un solīt par vakariņu deitu ar kādu? Un svarīgāk - par ko tu būtu gatavs solīt? Modeli? Valstvīru/sievu? Uzņēmēju? Aktieri? Taisni vai žēl, ka mums nav vairāki pazīstami geji, ar kuriem varētu būt interesanti pasēdēt vakariņās labdarības dēļ. Lai gan tas pats Streips varētu pat būtu interesants deits vakariņām. Hmm... Nē, šīs būtu īstais piegājiens dabūt uz deitu manu Markusu. :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru