Vī, vī, bla bla bla


Būs vien jāatzīstas - manas kājas kļūst vājas, dzirdot franču valodu. It sevišķi, ja tajā runā kāds izskatīgs džeks, kurš to apzinās. Angļu, spāņu, itāļu, krievu, vācu, utt. ir tikai skaņu virknējumi, bet franču valodai piemīt kas īpašs manās acīs (un citās ķermeņa daļās).

Jup, es to neprotu (tas semestris, ko pavadīju to borējot, deva pasniedzējai tādu sakostu zobu smaidu, mani ieraugot, ka baisi paliek, bet vismaz esmu līmenī - atpazīst valodu citu starpā), kas padara visu šo pieredzi vēl vairāk interesantu. ...un arī Parīzē neesmu vēl bijis (nezinu kāpēc to pieminu, bet šķita, ka franču valoda un Parīze ir 2 lietas, kuras vienmēr piemin kopā).



Vēl jaunāks būdams, atceros skatījies Sensāciju (Scoop - tv seriāls, kura darbība norisinās Kvebekā - franciski runājošajā Kanādas pilsētā) nu apzinos - tikai sexīgā Roy Dupuis dēļ (puisis arī no Nikitas ), kur, pat neskatoties uz dublējumu latviski, krietni sanāca dzirdēt franču valodu.

Dīvaina padarīšana tā franču valoda...

Oh, jā - viss šīs stāsts, jo netā uzkūlos Limitless filmas aktierim Bradley Cooper, sniedzot interviju franciski... Ne mazākā nojausma par ko viņš tur runā, bet vai tiešām tas ir svarīgi? :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru