Pārvākota klade


Heisā hopsā, pārvarējis nepatīkamas laika izmaiņas, kas atstāja zināmu iespaidu uz manu veselību; saārstējis datoru no kādā videolapā saķerta plaušu karsoņa vai ūdens celī; apdomājis saņemto apsveikumu par gada blogera statusu no skapis.eu komandas UN darot visu iespējamo, lai varētu mācīšanos un vielas atkārtošanu eksāmenam atstāt uz pēdējo brīdi - esmu pieķēries kladītes izskata maiņai.

Nu labi, net tikai izskata maiņai. Ir arī pāris tīri lietojamas izmaiņas.
Pirmā no tām (visi, kas seko maniem ieraxtiem droši jau zin, ka šī bija ierindojama kā viena no maņām lielākajām sirdssāpēm vecajā izkārtojumā): beidzot var brīvi pārvietoties visu ieraxtu krājumā līdz pat pašiem pirmsākumiem. Ilgi gāja līdz šo ierīci sameklēju, bet nu tā ir pašā apakšā un nodota tavai lietošanai. ...sajutos gandrīz kā lielveikala plašumos - pieturoties pie ratiņiem, ieskrienies, uzlec tiem virsū un pīpinot neveiklās tantes, vienkārši izbaudi braucienu. :P

Jauns "Galvgalis" pašai kladei (žurnālam) laikam jau ir grūti nepamanāms. Īsti neesmu drošs vai paliksim pie šī, bet laiks rādīs. Arī labās puses resursu josla ieguva labi pārskatāmus un (cerams) saprotamus kategoriju galvgaļus.

Papildināti un atjaunoti VIDEO linki un pievienoti jauni LasāmLinki, kuros ieliku pāris printētos žurnālus, ar to brīvi pieejamiem saturiem netā (gan novilkšanai kā pilnais fails - printētais žurnāls jeb lapā - bloga versijā). Ja zini kādu saiti, ko vērts pielikt - neesi stienis, dod zināt arī man, un pievienosim.

Oh, jā, gandrīz piemirsu - ejot līdzi laikam (un taupot tavu laiku), citu blogeru liste ar jaunākiem viņu ieraxtiem, ir gandrīz vai galvenā vieta, kuru vajadzētu doties pārčekot, kad esi pabeidzis lasīt manus ieraxtus.

Jauns neta radio, retais apsolījums apdeitot ziņu twitterī, ja netieku klāt ieraxtiem, un meklētājs (kuram vajadzētu šiverēt pa visiem ieraxtiem meklējot tev nepieciešamo info.) ir pārējie jaunumi. Jā, esmu novācis kategorijas no galvgaļa un iebāzis tās labās puses resursu joslā - ja nu vēlies šiverēt kladē pa kategorijām. Ieraxtus kategorizēt turpināšu pēc tiem pašiem kritērijiem.

Atklāju, ka Blogeris piedāvā salocīt raxtus, lai tie nav par garu pirmajā lapā. Būs vieglāk pāršiverēt, kad skatīsies kas jauns man saraxtījies.

Tā, tas ar šķiet ir viss. Ceru, ka arī tev patiks kā mana klade tagad izskatās. Ja nu ir kas iesakāms - nekautrējies un dod zināt! AAAAAAA, nu jā, pavisam piemirsu - katra ieraxta beigās nu vajadzētu parādīties arī dažu zvaigznīšu rindai. Izlasīji & patika - iezvaigžņo, lai arī citi redz, ka to lasīt vērts un man ir fīdbaks.

P.S. esmu novācis HOME opciju - tagad tev nāksies klikšķināt uz klades "galvgaļa" katru reizi, kad gribēsi atgriezties pirmajā lapā, nešķirstot lapas.

2 komentāri:

  1. Apsveicu ar jauno izskatu :) Augša izskatās labi :) bet labo pusi varētu labot, piemēram, nomainīt burtu krāsu, tos krāsainos banerus vai nu uztaisīt smukāk vai kautkur nobāzt kur neredz, lai neizskatās viss tik piebāzts :D
    ā un vēl - fona krāsa varētu nebūt vienkrāsaini melna bet :p un vēl daži sīkumi, bet kopumā ir ok

    AtbildētDzēst
  2. Izlasiju šo komentu un izdomāju, ka tomēr piebalsošu klāt... Jā, godīgi sakot man šitie baltie burti uz melnā fona, pēc ilgstošas lasīšanas sāk nedaudz šķebināt. Varbūt iemet opciju, ka var mainīt dizainu uz gaišu kombināciju.
    Un tiešām, tagad tā krāsainība ir pārāk liela, diemžel izskatās nedaudz lēti - tu gribi pateikt visu vienā brīdi un lai visi to uzzina, tapēc esi sabāzis pamatlapā.
    Taču kopā ņemot jaunās fīčas ir foršas.
    P.S. ir vērts atgriezties un reizēm ievērtēt tavas pērles. ;)

    AtbildētDzēst