GaGaGa pārdomas


Šodien pamodos ar domu - diez kas notiktu, ja Lady Gaga izdomātu iegriezties mūsu dzimtajos krastos? Nevienam nav noslēpums, ka viņa ir esošo laiku lielākā redzamā LGBT vēstniece un bezkompromisu diplomāte, kura nekaunas paust savu atbalstu esošām problēmām.

To apzinoties, pēc teorijas uz viņas koncertu vai jebkādu publisku parādīšanos biļetes izpārdot būtu pamatīgas problēmas... Vien vienkāršā tauta rosītos, jo viņas uzskati un attieksme pret LGBT problēmām nav pieņemama (nu vismaz pēdējā laikā lasot publiskā telpā esošo info) lielākajai daļai to, kas parasti gozējas Latviju apmeklējušo lielo zvaigžņu koncertu pirmajās rindās vai oficiālajās pieņemšanās. Kas notiktu, ja viņa no skatuves sāktu runāt par to kā te ar varavīksnes bērniem apietās (tikai pavisam vienkāršs piemērs ap 3:40)?



Visiem zināms, ka viņu apklusināt var tikai viņa pati, tāpēc vēl jo vairāk jautājums: vai puse no auditorijas pieceltos un spļaudoties izietu no arēnas, ja tā notiktu? ...vai varbūt vienkārši pēc tam skaidrotu, ka tajā skaļumā neko tik un tā nedzirdēja?

Esmu drošs, ka mums nevajadzēs gaidīt nemaz tik ilgi, lai atbildi redzētu pašu acīm. ...vienīgais jautājums - cik laba atmiņa visiem būs tad, kad tā notiks? :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru